Πιάσαμε ΠΑΤΟ: Άρρωστοι πάνε σε κτηνίατρο γιατί ΔΕΝ τους εξυπηρετεί το νοσοκομείο!

Σοκαριστικές μαρτυρίες ασθενών αλλά και γιατρών

Πιάσαμε ΠΑΤΟ: Άρρωστοι πάνε σε κτηνίατρο γιατί ΔΕΝ τους εξυπηρετεί το νοσοκομείο!

Μοιάζει απίστευτο για ευρωπαϊκή χώρα του 2016 αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινό…

Την ώρα που ο Παύλος Πολάκης ασχολείται με το να βρίζει τα ΜΜΕ και να καπνίζει σε συνεντεύξεις Τύπου, η κατάσταση στη Υγεία έχει φτάσει σε τέτοιο δύσκολο σημείο οι τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας έχουν αναγκάσει τους κατοίκους της πόλης να στρέφονται στους κτηνιάτρους για να εξυπηρετηθούν!

Δηλαδή, απηυδισμένοι από την έλλειψη γιατρών, τις πολύωρες αναμονές αλλά και τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις που καλούνται να διανύσουν για να πάνε σε νοσοκομεία άλλων πόλεων, οι ασθενείς αναγκάζονται να καταφεύγουν σε λύσεις και επιλογές που παραπέμπουν ευθέως σε τριτοκοσμική χώρα.

Τα περιστατικά είναι από αρκετά απλά, το κόψιμο των ραμμάτων, έως και κάπως πιο δύσκολα, όπως η θεραπεία εγκαυμάτων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κτηνίατρος Μιχάλης Σπυριδάκης, πριν από λίγο καιρό αναγκάστηκε να εξυπηρετήσει παιδιατρικό περιστατικό, το οποίο αφορούσε αλλαγή φλεβοκαθετήρα, καθώς έπρεπε η οικογένεια σε διαφορετική περίπτωση να διανύσει απόσταση 120 χιλιομέτρων.

Η Μαρία Κουβάκη, από την άλλη, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι για οφθαλμολογικό πρόβλημα κατέληξε σε κτηνιατρείο της Ιεράπε��ρας καθώς δεν εφημέρευε ο οφθαλμίατρος του νοσοκομείου και έπρεπε να πάει στον Άγιο Νικόλαο ή το Ηράκλειο!

Όπως τονίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Αντώνης Τσικαλουδάκης, η είδηση δεν του προκαλεί εντύπωση καθώς οι ελλείψεις στο νοσοκομείο είναι τεράστιες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top