Το ΥΠΟΜΝΗΜΑ του «δράκου» του Αμαρουσίου: Έχω μετανιώσει! Είμαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ αλλά όχι ΒΙΑΣΤΗΣ!

«Ήθελα να τις μειώσω. Είχα πιει πολύ…» - Για Αγραφιώτου: Δυνατά το φωνάζω, δεν είμαι δολοφόνος!

​Μετανιωμένος για τις αλλεπάλληλες επιθέσεις σε βάρος γυναικών που σκόρπισαν τον τρόμο στα βόρεια προάστια, δηλώνει ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Στο απολογητικό του υπόμνημα, που φέρνουν στο φως, ο Εμμανουήλ Κ. ζητάει συγγνώμη από τα θύματα του υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να τους κάνει κακό και δηλώνει ότι είναι ψυχικά άρρωστος λόγω του χωρισμού του με τη Ρουμάνα φίλη του.

«Ευθύς εξ αρχής ομολόγησα και ��μολογώ ενώπιόν σας τις επιθέσεις που έλαβαν χώρα στους αναφερόμενους στο κατηγορητήριο χρόνους κατά των έξι γυναικών που αναφέρονται σε αυτό, πλην όμως σκοπός μου, πρόθεσή μου και επιδίωξή μου με αυτές τις επιθέσεις δεν ήταν ο βιασμός των ως άνω έξι γυναικών, όπως μου αποδίδεται» αναφέρει.

«Κύριε ανακριτά, ένας βιαστής δεν δρα κατά τον τρόπο που εγώ έδρασα, δηλαδή πρόχειρα και απροετοίμαστα, και θέλω να λάβετε υπόψη σας ότι διέρχομαι μια φάση στη ζωή μου που τελώ σε σύγχυση χωρίς επαφή με την πραγματικότ��τα, λόγω του σοβαρού ψυχωτικού επεισοδίου που έχω υποστεί από τη βαριά συναισθηματική απογοήτευσή μου, ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό μου με τη Ρουμάνα σύντροφό μου Τζωρτζέτα, με την οποία διατηρούσα σχέση επί 2,5 έτη» τονίζει ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Ο ίδιος, τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυνατά το φωνάζω, δεν είμαι δολοφόνος».

Στο υπόμνημά του αναφέρει πως ερωτεύτηκε την ιερόδουλη Ρουμάνα έχοντας «τη μεγάλη ψευδαίσθηση ότι και η ίδια, με όσα της προσέφερα, θα με είχε ερωτευτεί. Αυτό όμως ουδέποτε συνέβη και αφού με εκμεταλλεύτηκε, κατάληξη αυτής της συγκεκριμένης ερωτικής μου περιπέτειας ήταν ο χωρισμός, ο οποίος επήλθε περί τα τέλη Μαρτίου 2016. Έκτοτε, βρίσκομαι σε μόνιμη συναισθηματική πίεση με διαταραγμένο τον ψυχικό μου κόσμο, τελώ σε σύγχυση, θολώνει το μυαλό μου χωρίς να έχω επαφή με την πραγματικότητα και έχω γίνει και αλκοολικός».

Ο «δράκος» του Αμαρουσίου τονίζει πως οι επιθέσεις του «δεν έγιναν με σκοπό τον βιασμό αλλά ήταν πράξεις μείωσης του γυναικείου φύλου, οι οποίες έγιναν υπό την επήρεια αλκοόλ».

«Εάν κ. ανακριτά, είχα ως σκοπό τον βιασμό των έξι γυναικών, ένα θεωρείται βέβαιο: ότι σε κάποια από αυτές θα το είχα καταφέρει» επισημαίνει ο Εμμανουήλ Κ., προσθέτοντας ακόμη ότι αν ο στόχος του ήταν ο βιασμός θα δρούσε τη νύχτα και όχι με το φως της ημέρας.

Δείτε ακόμη:

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες για τον «δράκο» του Αμαρουσίου-«Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλλο»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η πρώην σύντροφος του «δράκου» του Αμαρουσίου μιλά on camera

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μιλά ο αδερφός του 30χρονου δράκου του Αμαρουσίου

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Tι υποστηρίζει η πρώην σύντροφος του «δράκου» του Αμαρουσίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top