Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξέλιξη στην υπόθεση Πολύζου- ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ και ο πατέρας του Κωστή;

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξέλιξη στην υπόθεση Πολύζου-  ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ και ο πατέρας του Κωστή;

​Σε μία ανατρεπτική κίνηση προχώρησε η οικογένεια του πατέρα του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου, Γιώργου από την Κοζάνη.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οικογένεια κατέθεσε μέσω του πληρεξουσίου συνηγόρου της Θανάση Τέλιου, μήνυση κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου Κοζάνης.

fl1369.jpg
Ειδικότερα, κατηγορεί τους διοικούντες για δόλια καταστροφή δημοσίων εγγράφων και παράβαση καθήκοντος δημοσίων υπαλλήλων. Μετά από έρευνα της οικογένειας στο Νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε πως ο φάκελος με το ιστορικό θανάτου του Γιώργου Πολύζου το 1997 σε ηλικία 42 χρόνων, δεν ήταν επαρκής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Μάλιστα, όταν είχε αποκαλυφθεί πως η μητέρα και ο πατριός του Κωστή κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του, δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι είχαν υποστηρίξει ότι πρώτα είχαν σκοτώσει τον πατέρα του 23χρονου φοιτητή.

fl1370.jpg

Τι συνέβη πριν από 19 χρόνια

Την ημέρα εκείνη ο πατέρας του 9χρονου τότε Κωστή, ένιωσε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας στη Σιάτιστα. Διαγνώστηκε καρδιακό σοκ και μεταφέρθηκε έχοντας χαμηλή πίεση στο Νοσοκομείο Κοζάνης. Εκεί έπαθε ανακοπή και πέθανε. Δεν υπήρχε ιστορικό κληρονομικότητας ούτε είχε κάποιο παθολογικό ή καρδιολογικό πρόβλημα.

Στο νοσοκομείο δεν έγινε η απαραίτητη νεκροψία, απλά δόθηκε βεβαίωση θανάτου. Σύμφωνα με την οικογένεια, στον φάκελο του βρέθηκαν δυο διαφορετικά ιατρικά έγγραφα. Στο ένα αναγράφεται ανακοπή καρδιάς, στο άλλο υπάρχει διαφορετική εικόνα.

Resizer.jpg
Ο δικηγόρος της οικογένειας είπε πως η εικόνα που δόθηκε από τη γιατρό που τον εξέτασε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, είναι εντελώς διαφορετική από την εικόνα που τελικά δόθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Για το λόγο αυτό τις επόμενες μέρες μάρτυρες θα δώσουν ένορκες καταθέσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top