Τους «Πυρήνες» βλέπουν πίσω από το τρομο-δέμα στην πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα

Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων: Η αποστολή βόμβας σε δικαστικό πλήττει την Δημοκρατία

 Τους «Πυρήνες» βλέπουν πίσω από το τρομο-δέμα στην πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα

​Να βρει αν το βιβλίο βόμβα που εστάλη στην πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα, αγοράστηκε από κάποιο βιβλιοπωλείο ή εκδοτικό οίκο, ψάχνει Αντιτρομοκρατική.

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι πολύ εξιδεικευμένου περιεχομένου.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής «βλέπουν» τη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς πίσω από την επίθεση γιατί μοιάζει ο τρόπος δράσης.

Υπενθυμίζεται, ότι το πακέτο-βόμβα σε μορφή βιβλίου εστάλη στην πρόεδρο Εφετών χθες και ευτυχώς δεν ανοίχτηκε, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το εσωτερικό του θα μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία.

Εν τω μεταξύ, την έντονη αντίδραση της για την αποστολή βομβιστικού πακέτου στην πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα, εξέφρασε η η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, κάνοντας λόγο για επίθεση όχι μόνο στη Δικαιοσύνη αλλά στην ίδια τη Δημοκρατία.

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την ενέργεια της αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού σε οικία Δικαστικού Λειτουργού. Η επίθεση αυτή, δεν πλήττει μόνο τη Δικαιοσύνη αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία. Η

Δημοκρατία, όμως, δεν τρομοκρατείται. Διαβεβαιώνουμε ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί δεν κάμπτονται από τέτοι��υ είδους ενέργειες και ασκούν με σθένος και υπευθυνότητα τα καθήκοντά τους, όποιες δε, από το χώρο της ανομίας, προσπάθειες εκφοβισμού τους θα μείνουν χωρίς αποτέλεσμα.

Καλούμε την Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία να κατανοήσουν ότι το λειτούργημα του Δικαστή και του Εισαγγελέα, ενέχει ιδιαίτερη επικινδυνότητα και ότι παρίσταται άμεση η ανάγκη λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων δημιουργίας και διατήρησης συνθηκών ασφάλειας, εντός των οποίων θα εξασφαλίζεται αποτελεσματικά η απονομή της Δικαιοσύνης με ανεξαρτησία, σθένος και παρρησία, ακώλυτα από πράξεις εγκληματικής βίας και κάθε είδους παρεμβάσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top