Πάνος Καλλίτσης στο Star: «Όταν πυροβολείς έναν άνθρωπο δεν τον πυροβολείς για να τον φοβίσεις»

ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε το γεγονός πως ένας από τους δράστες της ληστείας είναι Έλληνας αστυνομικός

Πάνος Καλλίτσης στο Star: «Όταν πυροβολείς έναν άνθρωπο δεν τον πυροβολείς για να τον φοβίσεις»

​Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε αποκλειστικά στο Star μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη των δραστών που του έριξαν τρεις σφαίρες για να τον ληστέψουν.

Αυτό που δεν μπορεί να πιστέψει είναι ότι ένας από αυτούς είναι ένας 30χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ. «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος που αυτός ο άνθρωπος είναι Έλληνας. Εγώ δηλαδή έχω τρία θανατηφόρα χτυπήματα πάνω μου τα οποία ευτυχώς είναι όλα καλά. Εύχομαι η δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει» λέει.

Ήταν τέλη Ιανουαρίου όταν ο Πάνος Καλλίτσης μαζί με τη σύζυγο του επιστρέφοντας στο σπίτι τους στον Λυκαβηττό δέχτηκαν πυροβολισμούς από δυο αγνώστους. Οι σφαίρες τραυμάτισαν σοβαρά τον κομμωτή και πιο ελαφρά τη γυναίκα του. Στόχος όπως όλα δείχνουν ήταν η ληστεία καθώς οι δράστες άρπαξαν τσάντα που περιείχε τις εισπράξεις από το κομμωτήριο του.

«Ήταν καθαρά ληστεία, ούτως ή άλλως. Εξαρχής ήταν αυτό, ανεξάρτητα με το τι έλεγαν στην αρχή. Σε πυροβολούν, σε χτυπούν για να πάρουν αυτά που κερδίζεις με κόπο. Όταν πυροβολείς έναν άνθρωπο δεν τον πυροβολείς για να τον φοβίσεις. Έχω σφαίρα εξ επαφής στην καρδιά».

Εκτός από τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν συλληφθεί ένας ακόμη άνδρας που μπαινόβγαινε στις φυλακές και ένας Ιρακινός. Σύμφωνα με τις καταθέσεις ο αστυνομικός ήταν αυτός που κρατούσε τσίλιες και οι άλλοι δυο αυτοί που πυροβολήσαν τον Πάνο Καλλίτση.

Ο ένας από αυτούς μάλιστα σε άλλη ληστεία είχε αρπάξει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ ενώ κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει και μια απόδραση από την φυλακή.

Από την ημέρα της επίθεσης ο κομμωτής ζούσε έναν εφιάλτη που σήμερα τελείωσε με την σύλληψη των δραστών Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ��ε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top