Οι εργαζόμενοι σε Πυρσός και Athens Ledra παλεύουν για την επαναλειτουργία τους

Ξαφνικά οδηγήθηκαν σε ανεργία

Οι εργαζόμενοι σε Πυρσός και Athens Ledra παλεύουν για την επαναλειτουργία τους

​Το λουκέτο σε Πυρσό και Athens Ledra φαίνεται να μην πτοεί τους εργαζόμενους οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να δουν τις δυο εταιρείες να λειτουργούν και πάλι.

Οι 700 εργαζόμενοι στην εταιρεία ΠΥΡΣΟΣ οποίοι έμειναν χωρίς δουλειά μετά το «λουκέτο» που έβαλε η εταιρεία πριν από λίγες ημέρες, το πρωί συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του υπουργείου εργασίας.

Ένα χρόνο έδιναν μάχη για να επιβιώσουν οι ίδιοι αλλά και η εταιρεία, ωστόσο ξαφνικά βρήκαν ένα λουκέτο να τους κλειδώνει τα όνειρα. Μετά την συνάντηση, ο γγ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης δεσμεύτηκε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για ένταξη στον ΟΑΕΔ όσων πληρούν τις προϋποθέσεις, ώστε να θεωρούνται άνεργοι και να μπορούν να λάβουν επίδομα ανεργίας, ενώ θα δοθεί έκτακτο βοήθημα, έως 1.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12:00 οι πόρτες έκλεισαν και για τον τελευταίο πελάτη του Athens Ledra. Στην είσοδο του ξενοδοχείου υπάρχει πλέον ένα πανό των εργαζομένων που συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επαναλειτουργία ενός από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθήνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top