Άνοιξαν οι πόρτες της Βουλής μετά την ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ αντίδραση της Μάγδας Φύσσα

Για την κωλυσιεργία στη δίκη

Άνοιξαν οι πόρτες της Βουλής μετά την ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ αντίδραση της Μάγδας Φύσσα

​Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανταποκρινόμενος στη χθεσινή δημόσια έκκληση της Μάγδας Φύσσα, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Νικόλαο Βούτση και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας Φύσσα, προκειμένου να ληφθούν όλες οι αναγκαίες πολιτικές πρωτοβουλίες για την ταχεία και ομαλή διεξαγωγή της δίκης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Ζήτημα δικαιοσύνης και δημοκρατίας για τη χώρα μας» χαρακτήρισε το θέμα ο Πρόεδρος της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα και οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησαν για εμπαιγμό από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης που δεν μεταφέρει τη δίκη σε άλλη αίθουσα, όπως είχε υποσχεθεί, την ώρα που οι δικαστές δικάζουν και άλλες υποθέσεις ενώ οι δικάσιμοι εντός Ιουνίου είναι μόλις πέντε. Χαρακτηριστικά η κα Φύσσα είπε:

«Ως πολίτης και μητέρα του ΠΑΥΛΟΥ θέλω να εκφράσω τον μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζω αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει και δεν βλέπουμε να υπάρχει λύση από κανέναν αρμόδιο για να προχωρήσει. Το αποκορύφωμα ήταν η δήλωση του υπουργείου χθες ότι δε φέρει καμιά ευθύνη. Ζητώ ως μητέρα και πολίτης αυτής της χώρας , όποιος αρμόδιος υπάρχει και αυτοί είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός να μου απαντήσουν γιατί δεν προχωρεί. Γιατί πρόκειται για πολιτική δολοφονία. Γιατί αυτή η καθυστέρηση.

Ο δολοφόνος του είναι έξω και οι κατηγορούμενοι κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους που κύλισε το αίμα του Παύλου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε, τις κοροϊδίες τους, όλα. Προκλητικοί, γελάνε. Έφτασε ο πατέρας του Παύλου να μην μπορεί να είναι στη δίκη γιατί δεν μπορεί να το ανεχθεί. Αν θέλουνε να μου δώσουν για απάντηση. Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το παι��ί μου από μια εγκληματική οργάνωση που είναι ακόμα στη Βουλή ως κόμμα. Ας μου δώσουν απάντηση».

Προηγουμένως με σκληρές εκφράσεις οι δικηγόροι είχαν χαρακτηρίσει εμπαιγμό τη στάση του κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος ουσιαστικά πέταξε το μπαλάκι στη Διοίκηση του Εφετείου για μεταφορά της δίκης στην αίθουσα τελετών του Εφετείου.

«Μετά από 4,5 μήνες αποχής συνεχίζεται η δίκη αλλά το εμπόδιο είναι πως μόλις 5 συνεδριάσεις εντός Ιουνίου ενώ παλιότερα ήταν 10 ανά μήνα. Έρχεται σε αντίθεση με όσα λέει η πρόεδρος από έδρας και το υπουργείο Δικαιοσύνης και διοίκηση εφετείου. Εμπαιζόμεθα από το υπουργείο και είμαστε μπαλάκι μεταξύ τους Υπουργείου και Εφετείου» είπε η Χρύσα Παπαδοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Φύσσα: Οδηγός περιπολικού για Ρουπακιά: «Είμαστε της Χρυσής Αυγής-Είμαστε δικοί σας»

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ η μάνα του Φύσσα-Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ της ΕΚΚΛΗΣΗ σε Παυλόπουλο και Τσίπρα!

Με... διακοπή ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top