ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!Έκανε βουτιά θανάτου μπροστά στους γονείς του-Πήδηξε από τον 5ο όροφο νοσοκομείου

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στον Βόλο την ώρα που περίμενε να εξεταστεί-Οι απεγνωσμένες φωνές της μάνας του

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!Έκανε βουτιά θανάτου μπροστά στους γονείς του-Πήδηξε από τον 5ο όροφο νοσοκομείου
Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι σήμερα το μεσημέρι π��ρίμεναν στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου. Έκπληκτοι είδαν έναν άνδρα να ανεβαίνει στην εξωτερική σιδερένια σκάλα, να σταματάει στο πλατύσκαλο του 5ου ορόφου και να βουτάει στο κενό!
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μάλιστα μπροστά στα μάτια των γονιών του! Οι πληροφορίες του taxydromos.gr, αναφέρουν ότι επρόκειτο για άτομο, ηλικίας 27 - 30 χρόνων, το οποίο συνοδεία συγγενικών του προσώπων μετέβη στο Νοσοκομείο λίγο νωρίτερα για να εξεταστεί.
Αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς του
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο τοπικό μέσο πως κάποια στιγμή ανέβηκε την εξωτερική σιδερένια σκάλα, με βηματισμό που αρχικά δεν πρόδιδε τις προθέσεις του.
Ειδικότερα, ο άνδρας περίμενε μαζί με τη μητέρα του και τον πατέρα του να τον καλέσουν για την εξέταση του. Όταν η μητέρα του από την πρώτη στιγμή κατάλαβε τι θα ακολουθούσε… οι απεγνωσμένες φωνές της για βοήθεια πάγωσαν τους πάντες γύρω της.
Ζητούσε να τρέξουν, να τον προλάβουν, να τον σταματήσουν. Ο πατέρας του σηκώθηκε ακαριαία και έτρεξε πίσω του. Ο νεαρός όμως επιτάχυνε το βήμα. Η μητέρα του φώναζε και με απόγνωση του ζητούσε να γυρίσει πίσω. Όταν ο νεαρός έφτασε στον 5ο όροφο χωρίς άλλη σκέψη υλοποίησε την πρόθεση του...
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο.
πηγή: taxydromos
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top