ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αστυνομικός της ΔΙΑΣ μεταξύ των δραστών της δολοφονικής ενέδρας στον Πάνο Καλλίτση

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ. ΑΣ θα γίνουν μέσα στην ημέρα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αστυνομικός της ΔΙΑΣ μεταξύ των δραστών της δολοφονικής ενέδρας στον Πάνο Καλλίτση

Τρία άτομα συνελήφθησαν για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, που έγινε στα τέλη του Ιανουαρίου στο παρκινγκ του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε έναν 30χρονο αστυνομικό της ΔΙΑΣ, έναν Ιρακινό και ένα ακόμη άτομο που μπαινόβγαινε στις φυλακές για απάτες και ληστείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας της ΔΙΑΣ ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονική ενέδρα λέγοντας ότι ήταν τσιλιαδόρος και αποκαλύπτοντας ότι τον κομμωτή πυροβόλησε ο τρίτος της «παρέας», ο άνδρας που μπαινόβγαινε στις φυλακές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο είπε και ο Ιρακινός στην κατάθεσή του.

Το χρονικό

Ήταν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν ο make-up artist και κομμωτής των επωνύμων καθώς έμπαινε στο γκαράζ του σπιτιού του στον Λυκαβηττό μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου, επιστρέφοντας από το κομμωτήριό τους, πυροβολήθηκε από αγνώστους.

Ο κομμωτής των celebrities δέχθηκε τρεις σφαίρες στον θώρακα και στο πόδι, και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και χειρουργήθηκε.

«Τον χτύπησαν εξ’ επαφής στο στήθος και στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε χειρουργείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και οι γιατροί μιλούν για θαύμα» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από σφαίρα που εξοστρακίστηκε.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει η Έλενα Χριστοπούλου, δύο άνδρες με όπλα βρέθηκαν δίπλα στο όχημά τους καθώς έμπαιναν στο γκαράζ. «Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και έκανε όπισθεν για να ξεφύγουμε. Ήταν αδίστακτοι. Πυροβόλησαν στο τζάμι. Τότε άνοιξα την πόρτα και τους είπα να μη ξαναρίξουν. Μετά πυροβόλησαν τον Πάνο, ο οποίος αν και χτυπημένος είχε το σθένος να προσπαθήσει να με προστατεύσει. Πριν φύγουν του έριξαν ξανά πυροβολισμούς στα πόδια. Εγώ είχα βγει έντρομη στο δρόμο τρέχοντας, φωνάζοντας ‘‘βοήθεια’’».

Δύο από τις πέντε συνολικά σφαίρες που έπεσαν βρήκαν τον διάσημο κομμωτή, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο θώρακα.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ., ως πιθανότερο σενάριο θεωρούσε αυτό της ληστείας, καθώς ο Πάνος Καλλίτσης κουβαλούσε μαζί του χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις ��ης ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονική ενέδρα στον κομμωτή των celebrities – «Έφαγε» σφαίρα στο στήθος

ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ του Πάνου Καλλίτση μετά τη δολοφονική επίθεση!

Ο Πάνος Καλλίτσης περιγράφει πως του επιτέθηκαν- «Είναι ΘΑΥΜΑ που είμαι ζωντανός»

Μαρία Καλλίτση:«Λένε ό,τι να’ ναι για να πουλήσουν. Οι δράστες πήγαν για συγκεκριμένο λόγο»

Στο πλευρό του Πάνου Καλλίτση η σύζυγός του- Τι ανέβασε στο facebook μετά τη δολοφονική επίθεση

Πάνος Καλλίτσης: «Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με πυροβόλησαν»

ΟΛΗ η κατάθεση ΦΩΤΙΑ του Καλλίτση-Επί 4 ώρες περιέγραφε τον ΕΦΙΑΛΤΗ του στους αστυνομικούς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top