ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον Πειραιά!Κατασχέθηκαν χάπια που κάνουν τους τζιχαντιστές,αδίστακτους δολοφόνους

Μεγάλο ''χτύπημα'' στο Ισλαμικό Κράτος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον Πειραιά!Κατασχέθηκαν χάπια που κάνουν τους τζιχαντιστές,αδίστακτους δολοφόνους

​Ένα από τα μεγαλύτερα φορτία ναρκωτικών χαπιών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που θα κατέληγε σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, κατέσχεσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με το γραφείο της αμερικανικής DEA στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το Έθνος, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει σε γνώση των εμπλεκομένων υπηρεσιών, κατασχέθηκε χθες στο λιμάνι του Πειραιά κοντέινερ στο οποίο υπήρχαν περισσότερα από 26 εκατομμύρια οπιούχα ναρκωτικά χάπια.

Πρόκειται για ένα πλοίο που είχε φύγει από την Ινδία με προορισμό τη Λιβύη και μετέφερε 26 εκατομμύρια χάπια αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία περιέχουν μια ουσία που μετατρέπει τους χρήστες σε αδίστακτους δολοφόνους!

Τα χάπια ήταν κρυμμένα σε κοντέινερ 40 ποδών στα αμπάρια του πλοίου. Στο έλεγχο που έκαναν οι Αρχές διαπίστωσαν πως πίσω από τις δύο σειρές λευκών ειδών (έτσι είχε δηλωθεί επίσημα το φορτίο) εντοπίστηκαν εκατομμύρια χάπια Tramol και Tramadol των 225 ml που περιέχουν την ουσία τραμόλη.

Τι περιέχουν τα συγκεκριμένα χάπια

Τα χάπια που εντοπίστηκαν περιέχουν την ουσία captagon η οποία είναι παράγωγο της αμφεταμίνης. Είναι διεγερτική και προκαλεί μια αίσθηση εφορίας μαζί με επιθετικότητα. Είναι τα χάπια που επιβεβαιωμένα χρησιμοποιούν οι μαχητές του ISIS και είναι ικανοί να προβούν στα απίστευτα εγκλήματα που κατά καιρούς έχουν διαπράξει.

Μετά την κατανάλωση ο χρήστης νιώθει αυξημένη αίσθηση της μυϊκής του δύναμης, αυξημένη σεξουαλικότητα, αλλά και έλλειψη ανάγκης για ύπνο και τροφή. Ουσιαστικά τους κάνει να νιώθουν άτρωτοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top