ΝΕΑ βίντεο από τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στο κέντρο φιλοξενίας της Σάμου

Πετροπόλεμος και φωτιές- 15 άτομα τραυματίστηκαν

​Σε 15 ανέρχονται οι τραυματίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ στο hotspot της Σάμου, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο star.gr.

Πολλοί από τους τραυματίες φέρουν εκδορές, οκτώ χρειάστηκαν περαιτέρω περιποίηση, ενώ για έναν κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά του θα γίνει σε μεγαλύτερο νοσοκομείο εκτός νησιού.

Τα επεισόδια ξέσπασαν στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης, με άγριο πετροπόλεμο αλλά και φωτιές που μπήκαν σε οικίσκους που στεγάζονται μετανάστες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν πολλά γυναικόπαιδα.
Όπως μεταδίδει το i-samos, ένας Πακιστανός δέχθηκε με σιδερένιους λοστούς άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και φυγαδεύτηκε σοβαρά τραυματισμένος από ομοεθνείς του έξω από το Κέντρο!
Μία διμοιρία των ΜΑΤ επενέβη, ενώ η Πυροσβεστική υπηρεσία Σάμου κατέβαλε προσπάθειες να τεθούν υπό έλεγχο οι φωτιές.
Στο μεταξύ, μετανάστες που κατάφεραν και βγήκαν από το Κέντρο επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον δημοσιογράφων και πυροσβεστών χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει κανένας!
Την ίδια ώρα, στη Σάμο (Πυθαγόρειο), ήταν σε εξέλιξη το συνέδριο της ΚΕΔΕ, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Σταύρου Θεοδωράκη και του υπουργού κ. Κουρουμπλή σχετικά με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.
ΔΕΙΤΕ τα νέα βίντεο από τα άγρια επεισόδια
πηγή: i-samos
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top