Μόνο στο STAR-Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη ληστεία του κουμπαρά αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού

Καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη

Μόνο στο STAR-Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη ληστεία του κουμπαρά αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού

​Τον κουμπαρά με τις προσφορές αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού άρπαξε ένας αδίστακτος διαρρήκτης από πιτσαρλια στην Πάτρα. Αυτή την απάνθρωπη κλοπή κατέγραψε μάλιστα κλειστό κύκλωμα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, χρειάστηκε μόλις 5 δευτερόλεπτα για να σπάσει με λοστό τη τζαμαρία και να αρπάξει το κουτί – κουμπαρά.

Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά ο ύποπτος να πλησιάζει αργά δήθεν αδιάφορος τη βιτρίνα της πιτσαρίας που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα.

Ο άγνωστος άνδρας κοντοστέκεται ανάμεσα στο κατάστημα και σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ελέγχει με το βλέμμα τον άδειο δρόμο και αμέσως μετά ορμάει, με στόχο τα περίπου 500 ευρώ σε κέρματα που συγκεντρώνονταν μέρα με τη μέρα επί μήνες ως ελάχιστη προσφορά για τις ανάγκες των παιδιών του Χαμόγελου.

Η θρασύτατη κλοπή όπως ήταν επόμενο προκάλεσε αγανάκτηση όχι μόνο στον ιδιοκτήτη αλλά και σε ολόκληρη τη γειτονιά. Ήταν όμως λένε σα να

Εύχονται μάλιστα η έρευνα της αστυνομίας να φέρει σύντομα θετικά αποτελέσματα αποκαλύπτοντας το πρόσωπο του ανάλγητου διαρρήκτη.

Ανατίναξαν τη «βοήθεια στο σπίτι»

Το ίδιο απάνθρωποι ήταν και οι δράστες που τα ξημερώματα χωρίς την παραμικρή αναστολή, ανατίναξαν με φιάλες προπανίου τα γραφεία της κοινωνικής υπηρεσίας Βοήθεια στο Σπίτι που βρίσκονται στη Ξυλόπολη, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη για να διαρρήξουν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών που βρίσκονταν εκεί.

Από την ισχυρή έκρηξη τα γραφεία καταστράφηκαν ολοσχερώς όπως και το ΑΤΜ, από το οποίο οι κακοποιοί δεν κατάφεραν να αρπάξουν όλα τα χρήματα καθώς πολλά από τα χαρτονομίσματα έγιναν κυριολεκτικά χαρτοπόλεμος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top