ΔΕΙΤΕ που θα κυμανθούν οι φετινές βάσεις- ΠΟΙΕΣ σχολές θα ανέβουν και ποιες όχι

Πτώση των μορίων αναμένεται στις Παιδαγωγικές και Οικονομικές σχολές

​Ασανσέρ θα είναι όπως όλα δείχνουν οι φετινές βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας φροντιστών Ελλάδος, Γιάννης Βαφειάδης, μας δίνει το πρώτο στίγμα των φετινών βάσεων εισαγωγής. Έχουμε και λέμε, οι υψηλόβαθμες σχολές, όπως Νομική, Ψυχολογία, Φιλολογία θα μείνουν στάσιμες ή θα σημειώσουν μικρή πτώση.

Οι σχολές του Πολυτεχνείου και οι φυσικομαθηματικές θα έχουν επίσης πτώση εκτός από τις στρατιωτικές σχολές. Στις επιστήμες υγείας οι υψηλόβαθμες Ιατρικές σχολές θα έχουν συγκρατημένη άνοδο ή θα μείνουν στάσιμες.

Πτώση των μορίων αναμένετα�� στις Παιδαγωγικές και Οικονομικές σχολές.

Ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης ξαναχτύπησε με μια άτοπη δήλωση προκαλώντας την αντίδραση των φιλολόγων. Απαραίτητη είναι η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών σύμφωνα με τους κλασικούς φιλολόγους του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Πάντως για την ιστορία... τα αρχαία Ελληνικά διδάσκονται σε περισσότερες από 26 χώρες, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων στην Αυστραλία, τη Ρωσία, τη Βενεζουέλα, τον Παναμά ενώ στην Κροατία διδάσκονται από το δημοτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top