ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η πρώην σύντροφος του «δράκου» του Αμαρουσίου μιλά on camera

«Είχαμε σεξουαλική σχέση αλλά του είχα πει ότι δεν μπορώ να τον αγαπήσω»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η πρώην σύντροφος του «δράκου» του Αμαρουσίου μιλά on camera
​Η "πέτρα του σκανδάλου" για τις πράξεις του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος είχε σπείρει τον τρόμο στις γυναίκες της περιοχής, ήταν η Ρουμάνα πρώην σύντροφός του, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην απολογία του, την οποία ήθελε να εκδικηθεί.
Η κοπέλα αυτή, όπως σας ενημερώσαμε και χθες στο star.gr, μίλησε μέσω της κολλητής της φίλης (που γνωρίζει την ελληνική γλώσσα), λέγοντας πως εκείνη του έλεγε πως δεν ήθελε να είναι ζευγάρι, και πως εκείνος επέμενε, τις έδινε χρήματα, την έπαιρνε τηλέφωνα κτλ.
Σήμερα, η νεαρή Ρουμάνα λύνει τη σιωπή της και περιγράφει τη σχέση της με τον 30χρονο περιπτερά αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Σε ένα μπαρ τον γνώρισα. Βγήκαμε, ήπιαμε έναν καφέ και σιγά σιγά γνωριστήκαμε. Άρχισε να μου κάνει δώρα για τα Χριστούγεννα, 1.000 ευρώ και του είπα δεν θέλω τόσα χρήματα, γιατί μου τα δίνεις; Αν θες να μου αγοράσεις κάτι, εντάξει. “όχι, όχι” μου λέει, “γιατί ξέρω ότι θες να πας στη χώρα σου να κάνεις γιορτές με τους δικούς σου. Θέλω να σου κάνω αυτό το δώρο και τελικά το δέχτηκα το δώρο» περιγράφει η πρώην σύντροφος και συνεχίζει:
«Αφού πήγα στη Ρουμανία και γύρισα, συναντηθήκαμε και πάλι για καφέ και σιγά σιγά μου είπε ότι με αγαπάει».
Η ίδια εξηγεί ότι ήταν επιφυλακτική μαζί του και πως στο διάστημα ενός χρόνου δεν βλέπονταν συχνά. «Συναντιόμασταν σε ξενοδοχείο μερικές φορές, πήγαμε για φαγητό. Είχα κάποια προβλήματα στη Ρουμανία και του τα είπα, αφού και αυτός μου μιλούσε για τη ζωή του. Ήθελε να με βοηθήσει και μου έδωσε χρήματα. Ήρθε με διάφορους φακέλους και μου είπε ‘αυτά είναι για ό,τι χρειαστείς’».
Σχετικά με τα λεγόμενα του ότι αν τον χώριζε θα τη σκότωνε, η πρώην σύντροφός του δράκου είπε πως… ο ίδιος ανακάλεσε και της είπε πως αστειευόταν.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η φίλη της την προέτρεπε να μην έχει επαφές μαζί του, καθώς της φαινόταν περίεργο που της έδωσε τόσα χρήματα. Ωστόσο, στην ίδια φαινόταν «ένα καλό παιδί, με καλή συμπεριφορά απέναντι της. Ποτέ δεν είπε κάτι κακό».
«Είχαμε σεξουαλική σχέση αλλά του είχα πει ότι δεν μπορώ να τον αγαπήσω γιατί κάθε φορά που συναντιόμασταν, μου έλεγε πως με αγαπάει» προσθέτει. Εκείνος της απαντούσε: «Εγώ με τον καιρό θα σε κάνω να με αγαπήσεις».
Η κοπέλα από τη Ρουμανία αναφέρει ότι όταν κάπ��ια στιγμή του είπε να χωρίσουν, να σταματήσουν να βλέπονται, εκείνος έκλαιγε και της έλεγε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν. Μάλιστα, είχαν ταξιδέψει και μαζί στη Ρουμανία.
«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι είναι ο “δράκος”. Όταν προσπάθησα να χωρίσω 2-3 φορές μαζί του, έκλαιγε και τον λυπήθηκα. Ποτέ δεν τον φοβήθηκα γιατί δεν ήταν επικίνδυνος. Γι’ αυτό σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, γιατί δεν το πιστεύω. Δεν φταίω εγώ για ό,τι έχει γίνει. Ίσως έχει ο ίδιος ψυχολογικά προβλήματα...».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top