Τον ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ και τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ για 20 χιλιάδες ευρώ- Έστειλαν το κεφάλι στο αφεντικό τους

Τα χρήματα προέρχονταν από εμπόριο κοκαΐνης

Τον ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ και τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ για 20 χιλιάδες ευρώ- Έστειλαν το κεφάλι στο αφεντικό τους

​Πέρασαν σχεδόν 20 μέρες από τότε που ο 26χρονος βοσκός εντοπίστηκε νεκρός σε μια στάνη στην Ποταμιά Θεσπρωτίας. Μια δολοφονία που παρέπεμπε στον τρόπο δράσης της Ιταλικής Μαφίας καθώς οι δράστες πρώτα τον πυροβολήσαν και στη συνέχεια τον αποκεφάλισαν.

Μόλις χθες οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 28χρονο Αλβανό που είχε κριθεί ύποπτος από την πρώτη στιγμή καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε μιλήσει με τον άτυχο βοσκό.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, μαζί με έναν ακόμα ομοεθνή του που κατηγορείται ότι συμμετείχε και αυτός στην εκτέλεση.

Συγκεκριμένα, φέρονται να έχουν περιγράψει στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη τους. Ο πρώτος μπήκε μέσα στην στάνη και λίγο αργότερα άκουσαν πυροβολισμό.

Τότε, σύμφωνα με τις περιγραφές τους, ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και αποκεφάλισε το θύμα. Το κεφάλι το έβαλε σε μια σακούλα και όπως τους είπε θα το πήγαινε στην Αλβανία να το δείξει στο άτομο που είχε ζητήσει την εκτέλεση και τον αποκεφαλισμό του βοσκού.

Σύμφωνα με τους συλληφθέντες κίνητρο της εκτέλεσης ήταν τα 20 χιλιάδες ευρώ που το θύμα φέρεται να είχε κρατήσει για τον εαυτό του από εμπόριο κοκαΐνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top