Σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη κόβουν τους μισθούς των εργαζομένων με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

Τι αναφέρουν οι υπάλληλοι σε ανακοίνωσή τους

Σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη κόβουν τους μισθούς των εργαζομένων με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

​Τη διεύθυνση γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής «για την απαράδεκτη συμπεριφορά που έχει επιδείξει με τη μείωση μισθών και τη μη εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης ξενοδοχοϋπαλλήλων».

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση «η εργοδοσία του ξενοδοχείου Metropolitan της Θεσσαλονίκης αρνείται να εγκαταλείψει την αντεργατική τακτική της καθώς ήταν εκείνη που πριν από 2 χρόνια, με εκβιαστικές τακτικές και απειλές ίδρυσε την Ένωση Προσώπων προκειμέ��ου το προσωπικό της επιχείρησης να υπογράψει τη μείωση μισθών.

Δυστυχώς, χωρίς ίχνος ντροπής η διεύθυνση του ξενοδοχείου επανέρχεται και για ακόμη μια φορά εκβιάζει το προσωπικό να συνεχίσει να εργάζεται με το ίδιο άθλιο καθεστώς για ακόμα 2 χρόνια, τη στιγμή μάλιστα που δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και το ξενοδοχείο βρίσκεται σε συνεχή πληρότητα.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου επιδιώκει να αυξήσει τα κέρδη της και ταυτοχρόνως να φτωχοποιήσει το προσωπικό της, οδηγώντας το σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση καταφεύγοντας για ακόμη μια φορά σε ανήθικες τακτικές, την ώρα που ο τουρισμός της πόλης μας καταγράφει συνεχή αύξηση και η κίνηση στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τους συναδέλφους του ξενοδοχείου Metropolitan και να σταθεί δίπλα τους στον αγώνα που δίνουν απέναντι στην εκβιαστική και αντεργατική στάση της εργοδοσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΟΥΚΕΤΟ στο ΘΡΥΛΙΚΟ ξενοδοχείο Athens Lydra (Marriot)-Διώχνουν τους πελάτες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top