Η μητέρα του «δράκου» του Αμαρουσίου στο STAR: «Το παιδί μου είναι άρρωστο-Ζητώ συγγνώμη»

Στα μάτια των γυναικών έβλεπε την ιερόδουλη που του «έφαγε» 15.000 ευρώ

Η μητέρα του «δράκου» του Αμαρουσίου στο STAR: «Το παιδί μου είναι άρρωστο-Ζητώ συγγνώμη»

​Την ώρα που ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, εξηγούσε στον ανακριτή τους λόγους που τον οδήγησαν να επιτεθεί σε 6 γυναίκες, κλαίγοντας με λυγμούς η μητέρα του, άνοιγε την καρδιά της και ζητούσε συγνώμη μιλώντας αποκλειστικά στον Βαγγέλη Γκούμα.

«Δεν είναι δολοφόνος. Ούτε δράκος. Είναι άρρωστος. Ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά από τις γυναίκες και από τις οικογένειές τους», είπε με τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας και πρόσθεσε «Μόνο μια φορά τον είδα. Μέσα στα αίματα, χτυπημένο. Ήταν σαν χαμένος, σαν χαμένος. Δεν ξέρω, δεν μίλαγε».

«Δεν είναι “δράκος”. Ούτε βιαστής, είναι άρρωστος. Ήταν συναισθηματικά πιεσμένος, τελούσε σε σύγχυση, δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα», είπε ο δικηγόρος του 30χρονου, Δημήτρης Ράπτης.

Η εξήγηση που έδωσε ο νεαρός ήταν πως όλα έγιναν για μια γυναίκα που τον εγκατέλειψε. Φέρεται να είπε ότι: στο πρόσωπο των έξι γυναικών έβλεπε την «Τζορτζίνα» από τη Ρουμανία που τον εγκατέλειψε. Διατηρούσαν δεσμό για 2,5 χρόνια, αλλά η κοπέλα ήταν ιερόδουλη. Του απέσπασε 15.000 ευρώ, τους κόπους μιας ζωής.

«Ερωτεύτηκε πάρα πολύ, παράφορα. Είχαν χωρίσει 3-4 φορές. Την τέταρτη φορά ήταν η χαριστική βολή. Την αγαπάω μαμά. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Ήθελε να φτιάξει τα δόντια του και δεν έδινε λεφτά στο σπίτι. Όλα για εκείνη», τόνισε η μητέρα του 30χρονου.

Ο «δράκος» του Αμαρουσίου αποδέχεται μόνο τις επιθέσεις και όχι τις απόπειρες βιασμού, ενώ αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Διατάχθηκε από τον ανακριτή να εξεταστεί αμέσως από ψυχίατρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΒΕΙ την ανάσα! Θύμα του ΔΡΑΚΟΥ του Αμαρουσίου τρέχει να σωθεί-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Προφυλακίστηκε ο ΔΡΑΚΟΣ του Αμαρουσίου μετά την απολογία του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top