ΜΕΓΑΛΗ συγκέντρωση στον «Ευαγγελισμό»-Απλήρωτοι οι εργολαβικοί εργάτες εδώ και 2 μήνες

Δείτε πότε αναμένεται να αρχίσει

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» καλεί σε συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση και στην εργολάβο εταιρία, τους εργολαβικούς εργάτες στα συνεργεία καθαριότητας, τροφοδοσίας, ασφάλειας και τους τεχνικούς. Η συγκέντρωση αναμένεται να γίνει στις 12:30, με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Το Σωματείο αναφέρει ότι οι εργολαβικοί εργάτες στον Ευαγγελισμό «έχουν να πληρωθούν δύο μήνες με το αιτιολογικό ότι δεν υπογράφει ο πάρεδρος, η εργολάβος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στους εργαζόμενους και η Διοίκηση και το Υπουργείο "νίπτουν τας χείρας τους"». Το Σωματείο Εργαζομένων διεκδικεί «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.

Σε γενική συνέλευση-συγκέντρωση καλεί τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο «Κοργαλένειο-Μπενάκειο», το Σωματείο Εργαζομένων, αύριο από τις 7.00 το πρωί και έως τη λήξη του ωραρίου. Η συγκέντρωση θα γίνει στο προαύλιο ��ου νοσοκομείου, με τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται για τις «τραγικές ελλείψεις» προσωπικού, διεκδικώντας μεταξύ άλλων επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top