ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ οι αστυνομικοί: Στο πάρκινγκ της δολοφονίας της Αγραφιώτου πήγαν τον «Δράκο»

Αρκετά ερωτήματα αναπάντητα παρά τις εργαστηριακές εξετάσεις

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ οι αστυνομικοί: Στο πάρκινγκ της δολοφονίας της Αγραφιώτου πήγαν τον «Δράκο»
Στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, όπου βρέθηκε δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου μετέφεραν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί τον αποκαλούμενο «Δράκο του Αμαρουσίου» ( που έχει παραδεχτεί πως επιτέθηκε σε τουλάχιστον οκτώ γυναίκες σε υπόγειες διαβάσεις των βορείων προαστίων) , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε να μην γνωρίζει τον χώρο.
Όπως μάλιστα αναφέρουν αστυνομικοί, παρότι τον πήγαν και στους τρεις ορόφους του πάρκινγκ, ο «Δράκος» συμπεριφερόταν σα να βρισκόταν σε εντελώς άγνωστο και ξένο για τον ίδιο χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως παρότι τα εργαστηριακά αποτελέσματα δεν τον συνδέουν με τη δολοφονία, ο 30χρονος άνδρας συνεχίζει να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς έχει πέσει σε αντιφάσεις κατά την ανάκριση.
Το ενδιαφέρον των αστυνομικών έχει προκαλέσει και η αναφορά του κατά την ομολογία του για σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή ότι η πρώτη του επίθεση έγινε σε άγνωστη γυναίκα και σε χώρο τον οποίο δεν μπορεί να θυμηθεί.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση και όπως έχει γράψει το star.gr oι άνδρες της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο δολοφόνος της 69χρονης είχε στήσει καρτέρι αλλά το θύμα του, το επέλεξε τυχαία. Ακόμα, παρά το γεγονός ότι με μανία της επιτέθηκε και τη σκότωσε, δεν την γνώριζε.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν επίσης ότι η άτυχη γυναίκα δεν βιάστηκε από τον δολοφόνο της αλλά έπεσε θύμα ασέλγειας και μάλιστα την ώρα που πέθαινε!
Στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Αττικής έχει μπει η μαρτυρία υ��αλλήλου γνωστής αλυσίδας αρτοποιείων, στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου όπου και διέμενε η Ελευθερία Αγραφιώτου που φέρεται να την άκουσε να μιλά στο κινητό της με άγνωστο πρόσωπο, σε έντονο ύφος και να του ζητά να επιστρέψει τα χρήματα που του έχει δώσει.
Μια άλλη αποκαλυπτική μαρτυρία έγινε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη . Σύμφωνα με αυτήν στις αρχές Μαρτίου μια άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, στο τρίτο γκαράζ του ίδιου σούπερ μάρκετ, ο οποίος ήθελε να την βιάσει.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top