Μαρτυρία-ΦΩΤΙΑ για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου-Τι αποκαλύπτει

ΔΕΙΤΕ το βίντεο - Πρώτη ανάρτηση 08.04

Μαρτυρία-ΦΩΤΙΑ για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου-Τι αποκαλύπτει

​Η υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου που πάγωσε το Πανελλήνιο, συναγωνίζεται το πιο ευφάνταστο σενάριο ταινίας μυστηρίου!

Να σημειωθεί ότι όταν χάθηκε η 69χρονη, οι συγγενείς απευθύνθηκαν και στην Αγγελική Νικολούλη η οποία αφιέρωσε δύο εκπομπές.

Το βράδυ της Παρασκευής μια νέα μαρτυρία είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ένας άνδρας άκουσε την άτυχη γυναίκα να καυγαδίζει στο τηλέφωνο, λίγες μέρες πριν από την εξαφάνισή της.

«Καθόταν δίπλα μου και την άκουσα να καυγαδίζει με κάποιον. Μιλούσε δυνατά, την άκουσε όλο το μαγαζί. Έλεγε ‘’θέλω τα λεφτά, δεν έχω άλλη προθεσμία’’ και μίλαγε για αρκετή ώρα. Μόλις άκουσα για την εξαφάνισή της, αμέσως την θυμήθηκα. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για την Ελευθερία!» είπε ο μάρτυρας.

Εν τω μεταξύ η πρώτη αποκάλυψη ήρθε από το «Φως στο Τούνελ» όταν ένας υπάλληλος του γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι τηλεφώνησε στους συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη και τους ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε.

Μάλιστα ο υπάλληλος υποστήριξε πως κάποιος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της 69χρονης στις 21 Απριλίου. Στη συνέχεια το μετακίνησε σε άλλο σημείο του υπογείου, όπου και βρέθηκε.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της αναζητούσε να ανταλλάξει χαρτονομίσματα των 500 ευρώ με μικρότερης αξίας. Για το λόγο αυτό είχε ενημερώσει κάποιους γνωστούς της τους οποίους συναντούσε καθημερινά σε γνωστή καφετέρια του Αμαρουσίου.

Η δολοφονία της Αγραφιώτου και ο «Δράκος του Αμαρουσίου»

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ της δολοφονίας Αγραφιώτου.

Και αυτό γιατί οι εξετάσεις θα δείξουν αν τελικά ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ την 69χρονη είναι ο δράκος του Αμαρουσίου που συνελήφθη για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Οι αστυνομικοί εδώ και δύο 24ωρα ελέγχουν εξονυχιστικά κάμερες που υπάρχουν στο σημείο (διπλανά καταστήματα, κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας κ.λ.π καθώς στο υπόγειο πάρκινγκ δεν υπήρχαν συστήματα καταγραφής) προκειμένου να δουν αν υπάρχουν άτομα που είτε είναι σεσημασμένα για σ3ξουαλικά αδικήματα είτε κινούνται ύποπτα στην περιοχή του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ξέρει η Αγγελική Νικολούλη για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο Μαρούσι!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Νέα μαρτυρία για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ της πλούσιας Ελευθερίας Αγραφιώτου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top