Ο «δράκος» του Αμαρουσίου, ο Εωσφόρος με το σατανικό όπλο και η ερωτική απογοήτευση

Τι υποστήριξε ο 30χρονος περιπτεράς για τις επιθέσεις του σε γυναίκες

Ο «δράκος» του Αμαρουσίου, ο Εωσφόρος με το σατανικό όπλο και η ερωτική απογοήτευση

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο «δράκος» του Αμαρουσίου. Ο νεαρός που συνελήφθη για τις επιθέσεις σε πέντε γυναίκες στα βόρεια προάστια υποστήριξε στις αρχές ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει καμιά.

Έχοντας καλυμμένο το κεφάλι του και πάλι με την κουκούλα από τη φόρμα την οποία φορούσε σύμφωνα με τους αστυνομικούς σε όλες τις επιθέσεις που έκανε, έφτασε στα δικαστήρια ο 30χρονος περιπτεράς.

Ο δικηγόρος του ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να διαβάσει την δικογραφία και να προετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αρχικά υποστήριξε:

«Τον τελευταίο καιρό έβγαινε εκεί κοντά στην περιοχή του και αναζητούσε γυναίκες. Δεν ήθελε να κάνει κακό σε καμία. Δεν είχε σκοπό να βιάσει. Το μόνο που ήθελε ήταν να τις χαϊδεύει και να φεύγει. Δεν ήθελε τίποτα παραπάνω»

Αστυνομικοί που τον συνέλαβαν σε έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα του στο Μαρούσι, που ζει με τους γονείς του εντόπισαν ένα παράξενο βιβλίο το οποίο μελετούσε. Ο τίτλος του είναι οι γυναίκες στο στόχαστρο. Η συγγραφέας που είναι ψυχολόγος δίνει έμφαση στην επ��θεση που δέχονται οι γυναίκες από τον «Εωσφόρο, το σατανικό όπλο» όπως το χαρακτηρίζει «του ψευδούς φεμινισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς ο νεαρός υποστήριξε ότι έκανε τις επιθέσεις γιατί είχε πρόσφατα μια ερωτική απογοήτευση και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να εκδικηθεί όλες τις γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top