Ο μυστικός κώδικας των διαρρηκτών: ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ τα κουδούνια των σπιτιών που θα χτυπήσουν!

Στην Κοκκινιά τα κρούσματα ληστειών έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό

Ο μυστικός κώδικας των διαρρηκτών: ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ τα κουδούνια των σπιτιών που θα χτυπήσουν!

Έξαρση της εγκληματικότητας παρατηρείται σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας. Οι κλοπές και οι εισβολές κακοποιών σε σπίτια δημιουργούν τρόμο στους συμπολίτες μας που ζητούν αποτελεσματικότερη αστυνόμευση.

Αν δείτε το κουδούνι της εισόδου του σπιτιού σας σημειωμένο με μαρκαδόρο, λάβετε τα μέτρα σας. Το σπίτι σας έχει γίνει στόχος ληστών. Αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούν οι κακοποιοί, χρησιμοποιώντας τσιλιαδόρους, οι οποίοι παρακολουθούν επί μέρες το χώρο σας και γνωρίζουν πόσες και ποιες ώρες απουσιάζετε. Στη συνέχεια οι διαρρήκτες κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους.

«Την περασμένη εβδομάδα ήρθε μια κοπελιά περίπου 22 χρόνων , είχα το κινητό μου τηλέφωνο, έρχεται μέσα με ένα μπλοκάκι, και τελείως αφηρημένη μου πήρε το κινητό και εξαφανίστηκε».

Στην Κοκκινιά, τα κρούσματα ληστειών έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. Οι κάτοικοι παίρνουν όσα μέτρα μπορούν για να προστατέψουν την ζωή τους και την περιουσία τους.

Η αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτ��ς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουν κάθε τι που τους προξενεί ανησυχία, καθώς τα κρούσματα έχουν αυξηθεί.

Η ερώτηση δεν είναι σε ποιο σπίτι έγινε ληστεία, αλλά σε ποιο σπίτι δεν έγινε ληστεία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top