Εστιατόριο στη Ρόδο χρέωσε μια οικογένεια... 300 ευρώ για ένα ψάρι και μια σαλάτα!

Οι τουρίστες το κατήγγειλαν στον ταξιδιωτικό πράκτορα

Εστιατόριο στη Ρόδο χρέωσε μια οικογένεια... 300 ευρώ για ένα ψάρι και μια σαλάτα!

​Τα σπασμένα του χειμώνα φαίνεται πως προσπαθούν να βγάλουν κάποιοι επιτήδειοι στα νησιά. Ένα εστιατόριο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου χρέωσε μια οικογένεια τουριστών 300 ευρώ για ένα ψάρι, μια σαλάτα, μια μπύρα και ένα αναψυκτικό.

Το ψάρι πρέπει να ήταν μαριναρισμένο σε χρυσό. Δεν εξηγείται αλλιώς το ποσό των τριακοσίων ευρώ που πλήρωσε η οικογένεια Αμερικανών στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

«Μετά την αναχώρηση του πλοίου δέχθηκα μια καταγγελία με email από το πλοίο ότι κάποιοι επιβάτες επισκέφθηκαν την Παλιά Πόλη και ότι πλήρωσαν ένα υπέρογκο ποσό για να φάνε ένα ψάρι μια μπύρα μια κόκα κόλα και μια σαλάτα» εξηγεί ο τουριστικός πράκτορας.

Η οικογένεια είχε καταφθάσει στη Ρόδο με πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Πηγαίνοντας μια βόλτα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων έκατσε να γευματίσει στο εστιατόριο. Όταν ζήτησαν το πιάτο ημέρας, οι υπεύθυνοι τους πρότειναν να δοκιμάσουν, όπως καταγγέλλουν στο email τους, το περιβόητο ψάρι... ξεχνώντας να αναφέρουν την τιμή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα στο νησί. Κάποιοι, μάλιστα λειτουργούν με σχέδιο. Υπερχρεώνουν τους τουρίστες που έχου�� έρθει για μονοήμερες εκδρομές με κρουαζιερόπλοια. Αν διαμαρτυρηθούν τους απειλούν με μήνυση και έτσι κινδυνεύουν να χάσουν όλες τις διακοπές τους.

«Με το να του πει θα του κάνω και εγώ μήνυση πρέπει να πάνε και οι δυο αυτόφωρο, άρα ο πελάτης χάνει την κρουαζιέρα του, χάνει τις διακοπές του και δε δίνει συνέχεια»

Ήδη αρκετοί τουρίστες έχουν μάθει για παρόμοια περιστατικά και δηλώνουν πως θα είναι πολύ επιφυλακτικοί και εγκρατείς στις αγορές τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top