Πανελλαδικές 2016:Οι απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών-Για καλά διαβασμένους τα θέματα

Το star.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Σπουδή» σας ενημέρωνουν για τις εξετάσεις

​Σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (θετικής κατεύθυνσης και τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, οι υποψήφιοι τεχνολογικής κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), εξετάζονται στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

Σύμφωνα με το φροντιστήριο Σπουδή, τα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον χαρακτηρίζονται διαβαθμισμένης δυσκολίας και απευθύνονται σε υποψηφίους που διακρίνονταν από ουσιαστικό έλεγχο της εξεταζόμενης ύλης.

Τα θέματα στη Βιολογία Προσανατολισμού χαρακτηρίζονται ποιοτικά, σαφή και ενταγμένα στο πνεύμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Κάλυπταν μεγάλο εύρος της ύλης και ειδικά οι ασκήσεις απαιτούσαν ουσιαστική κατα��όηση και αφομοίωσή της.

ena.jpg

2.jpg
3.jpg

4.jpg


5.jpg
ΔΕΙΤΕ εδώ τα θέματα που έπεσαν στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον θέματα.pdfθέματα.pdf

ΔΕΙΤΕ εδώ τις απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον απαντήσ.pdfαπαντήσ.pdf

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top