ΦΩΤΟ: Τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ λόγια της Ασπασίας από το Άργος που πυροβόλησε ο πατέρας της

«Δεν μου δίνουν καν το δικαίωμα να παλέψω για τα αυτονόητα με αξιοπρέπεια»

ΦΩΤΟ: Τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ λόγια της Ασπασίας από το Άργος που πυροβόλησε ο πατέρας της

​Ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα λόγια της μητέρας της Ασπασίας από το Άργος που την πυροβόλησε ο πατέρας της το 2013.

Η Σπυριδούλα Φατούρου έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, μιλώντας ως Ασπασία! Περιέγραψε όλα όσα ζει η μικρή Ασπασία ενώ κάλεσε τον κόσμο να την βοηθήσει συμμετέχοντας στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Άργος!

12038132_1634930650129166_158569611182405491_n.jpg
«Μπορεί το χαμόγελο μου να μην είναι ίδιο. Ούτε ο λόγος είναι. Έχω όμως καταφέρει πολλά. Όπως και να χαμογελώ! Μπορεί να σας έχω κουράσει... μπορεί ακόμη- ακόμη και να βλέπετε κάτι για μένα και να το προσπερνάτε... Εγώ όμως ξέρω πως με αγαπάτε! Με καταδίκασε ο πατέρας μου, να ζω έτσι... Με πρόδωσε κ το κράτος, όπως τόσους και τόσους που βρίσκονται στη θέση μου...

Δεν μου δίνουν καν το δικαίωμα να παλέψω για τα αυτονόητα με αξιοπρέπεια! Με αναγκάζουν να παραιτηθώ. Ήδη έχω αρχίσει να κουράζομαι. Εξάλλου, όπως λέει και η μαμά, όλοι εμείς είμαστε βάρος στο κράτος! Ο κόσμος υποφέρει και αυτοί αδιαφορούν. Νέοι άνθρωποι, παιδιά, οικογένειες πλήττονται από παντού! Η μόνη λύση η αγάπη και η βοήθεια σας για όλους μας! Ξέρω- ξέρω... Πόσες φορές και ποιον να πρωτοβοηθήσετε.

γφηξ.jpg
Έχετε δίκιο! Όμως εγώ έμαθα να παλεύω. Δεν το βάζω κάτω. Κουράστηκα βέβαια. Και αν με ρωτήσετε που βρισκω τη δύναμη να συνεχίζω, θα σας πω απλά από τον Θεό κ από την αγάπη σας! Ο πα-ΤΕΡΑΣ μου με πυροβόλησε στο κεφάλι.

Όμως εγώ θέλω να ζήσω. Πιστέψτε με, θα το παλέψω μέχρι τέλους. Έχω αρχίσει να κουράζομαι όμως θα το παλέψω! Τέσσερις Ιουνίου στο Άργος διοργανώνουν μια κίνηση βοήθειας για εμένα.

13241348_1720912208197676_1173024789575007325_n.jpg
Τους ευχαριστώ πολύ. Πάρα πολύ... Βοηθήστε με για μια ακόμη φορά! Δώστε μου για μια ακόμη φορά την στήριξη σας....Δώστε μου για μια ακόμη φορά πνοή ζωής και την αγάπη σας!

Δεν ήταν επιλογή μου να βρεθώ σε αυτήν την θέση όμως βρίσκομαι! Μπορεί να ήμουν η κόρη σας, η αδελφή σας, ο δικός σας άνθρωπος! Σας παρακαλώ δώστε μου για μια ακόμη φορά το δικαίωμα στην ελπίδα! Ελάτε όλοι μαζί να τους αποδείξουμε πως όπου υπάρχει παιδί ή νέος άνθρωπος υπάρχει και αγάπη!

Collage.jpg
Ελάτε να δείξουμε στους απάνθρωπους τεμπέληδες που μας διοικούν πως ο Έλληνας είναι ψυχάρα... Ας τους αποδείξουμε για μια ακόμη φορά πως Έλληνας σημαίνει αγάπη. Και πως... «ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ», έγραψε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top