Πανελλαδικές 2016: Για καλά διαβασμένους τα θέματα σε Ανάπτυξη Εφαρμογών και Βιολογία

Το star.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Σπουδή» σας ενημέρωνουν για τις εξετάσεις

Πανελλαδικές 2016: Για καλά διαβασμένους τα θέματα σε Ανάπτυξη Εφαρμογών και Βιολογία

​Σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάζονται σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (θετικής κατεύθυνσης και τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, οι υποψήφιοι τεχνολογικής κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), εξετάζονται στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

Σύμφωνα με το φροντιστήριο Σπουδή, τα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον χαρακτηρίζονται διαβαθμισμένης δυσκολίας και απευθύνονται σε υποψηφίους που διακρίνονταν από ουσιαστικό έλεγχο της εξεταζόμενης ύλης.

Τα θέματα στη Βιολογία Προσανατολισμού χαρακτηρίζονται ποιοτικά, σαφή και ενταγμένα στο πνεύμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Κάλυπταν μεγάλο εύρος της ύλης και ειδικά οι ασκήσεις απαιτούσαν ουσιαστική κατανόηση και αφομοίωσή της.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλαδικές 2016: Σε Βιολογία, Ανάπτυξη Εφαρμογών και Ηλεκτρολογία εξετάζονται οι υποψήφιοι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top