Έσυραν ζωντανή την Ελευθερία Αγραφιώτου- ΑΙΜΑ σε όλο το γκαράζ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τη νεκροτομή

To θύμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το θώρακα

Έσυραν ζωντανή την Ελευθερία Αγραφιώτου- ΑΙΜΑ σε όλο το γκαράζ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τη νεκροτομή

Άγριο και βίαιο θάνατο είχε η 69χρονη και εύπορη συνταξιούχος, Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία αγνοούνταν από τις 23 Απριλίου και εντοπίστηκε χθες το απόγευμα δολοφονημένη, στο τρίτο υπόγειο κτιρίου (σούπερ μάρκετ) στο Μαρούσι.

Τα ευρήματα από τη νεκροψία- νεκροτομή έδειξαν ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε από τις βαριές κακώσεις που έφερε στο κεφάλι και το θώρακα.

Μάλιστα, σύρθηκε από το γκαράζ του δευτέρου υπογείου που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της, στο τρίτο υπόγειο γκαράζ που ήταν κλειστό. Σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κηλίδες αίματος, τόσο στις σκάλες όσο και στους τοίχους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και τις αστυνομικές πηγές ο θάνατός της οφείλεται από την πτώση από ύψος (σκάλα), κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης χτύπησε κι έσυρε ζωντανή τη γυνίκα από τα σκαλιά. Γι’ αυτό το λόγο βρέθηκαν και κηλίδες αίματος διάσπαρτες στη διαδρομή αυτή.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο star.gr, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, γεγονός που οδηγεί την αστυνομία να μην αποκλείει τα σεξουαλικά κίνητρα του δράστη.

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών.

Τέλος, ύποπτο θεωρείται για την αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην περιοχή όπου είχε διαπράξει τις επιθέσεις του σε γυναίκες ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, οπότε θα εξεταστεί και τυχόν εμπλοκή του. Ο περιπτεράς συνελήφθη χθες, ενώ είχε αποπειραθεί να βιάσει έξι γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και της Φιλοθέης. Ομολόγησε τις πράξεις του και επικαλέστηκε ότι η ερωτική απογοήτευση από μια ξένη κοπέλα, τον οδήγησαν σε αυτές τις πράξεις και πως το έκανε για να την εκδικηθεί.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου δεν είχε παρέες συνήθιζε να πηγαίνει σε καφέ κοντά στο σπίτι της όπου συζητούσε με άλλους θαμώνες. Φέρεται να τους είχε πει ότι ήθελε να συγκεντρώσει χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, αντί των που είχε. Επίσης φέρεται πρόσφατα να διαπληκτίσθηκε με άγνωστο άτομο στο τηλέφωνο και να απαιτούσε σε έντονο ύφος να της επιστρέψει τα χρήματα που της χρωστούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Νέα μαρτυρία για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ της πλούσιας Ελευθερίας Αγραφιώτου

ΘΡΙΛΕΡ στο Μαρούσι: Λεπτομέρειες ΣΟΚ για τη δολοφονία της Ελευθερίας- Θύμα του ΔΡΑΚΟΥ;

Σε ένα παρκινγκ γράφτηκε ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ-ΝΕΚΡΗ η εύπορη Ελευθερία Αγραφιώτου που αγνοούνταν

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-Βγήκε για ψώνια και δεν γύρισε ποτέ-Το αμάξι,η μαρτυρία και οι φόβοι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top