ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Νέα μαρτυρία για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ της πλούσιας Ελευθερίας Αγραφιώτου

«Την είδα δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή της» δήλωσε γειτόνισσά της

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Νέα μαρτυρία για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ της πλούσιας Ελευθερίας Αγραφιώτου

​Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκειμένου να λύσουν το μυστήριο σχετικά με την δολοφονία της εύπορης Αθηναίας Ελευθερίας Αγραφιώτου!

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας γράφτηκε στο υπόγειο γκαράζ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Μια γυναίκα κάτοικος της γειτονιάς της 69χρονης λέει ότι την είδε πιθανότατα 2 ημέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής της, δηλαδή στις 23 Απριλίου σε έναν γνωστό φούρνο.

«Την γυναίκα την γνώριζα, ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Προβληματισμένη με την μαμά της γιατί είχε Αλτσχάιμερ. Ήταν ένας άνθρωπος μορφωμένος και πάρα πολύ συνεσταλμένος. Αυτό όμως που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν ότι έλεγε πως ήθελε να αλλάξει τα 50ευρα σε 500ευρα!» είπε και πρόσθεσε ότι: «Έχω την εντύπωση ότι την είδα δυο μέρες πριν την εξαφάνισή της στον φούρνο όπου σύχναζε και νομίζω ότι φορούσε και μαύρη μπλούζα! Όμως δεν είμαι 100% σίγουρη. Μου είχε φανεί σκεπτική».

Αυτό που αναμένεται είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 69χρονη συνταξιούχος.

Η γυναίκα, που ήταν ευκατάστατη, βρέθηκε ημίγυμνη και σε λίμνη αίματος γεγονός που στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας και προς το ενδεχόμενο ν�� πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να την βιάσει αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Το ασανσέρ του σούπερ μάρκετ σταματούσε στο μείον δύο υπόγειο γκαράζ, όπου η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Τούνελ» βρήκε το αυτοκίνητο της.

Το τρίτο επίπεδο δεν ανήκει στο κατάστημα και παλαιότερα λειτουργούσε σαν δημοτικό γκαράζ. Δεν το χρησιμοποιούσε κανείς και πρόσβαση υπήρχε μόνο μέσω του κλιμακοστασίου.

Σε κανένα επίπεδο του υπόγειου γκαράζ του σούπερ μάρκετ δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει και την περίπτωση τυχόν εμπλοκής στο έγκλημα του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΘΡΙΛΕΡ στο Μαρούσι: Λεπτομέρειες ΣΟΚ για τη δολοφονία της Ελευθερίας- Θύμα του ΔΡΑΚΟΥ;

Σε ένα παρκινγκ γράφτηκε ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ-ΝΕΚΡΗ η εύπορη Ελευθερία Αγραφιώτου που αγνοούνταν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top