Νέα Ιωνία: Τρύπωναν στα διαμερίσματα όταν οι νοικοκυρές πήγαιναν στη λαϊκή!

Οι πέντε γυναίκες συνελήφθησαν από τη ΔΙ.ΑΣ

Νέα Ιωνία: Τρύπωναν στα διαμερίσματα όταν οι νοικοκυρές πήγαιναν στη λαϊκή!

​Χρυσές δουλειές, όταν είχε λαϊκή στη Νέα Ιωνία, έκαναν πέντε γυναίκες. Χτυπούσαν τα κουδούνια διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες κοντά στην αγορά και όταν διαπίστωναν ότι οι ένοικοι έλειπαν, έμπαιναν σε αυτά και έπαιρναν χρήματα και κοσμήματα.

Η κίνηση στο δρόμο λόγω της λαϊκής ήταν η καλύτερη κάλυψη για τις πέντε γυναίκες που άνοιγαν διαμερίσματα πολυκατοικιών κοντά στην αγορά, αφού δεν κινούσαν υποψίες. Όταν οι νοικοκυρές έβγαιναν για ψώνια, έπιαναν δουλειά...

«Ότι ήρθα στη λαϊκή. Πάω στο σπίτι μου και βρίσκω ανοιχτή την πόρτα… όλα κάτω! Πάμε βλέπουμε πρώτα αν η πόρτα είναι ανοιχτή και μετά μπαίνουμε μέσα».

Οι νοικοκυρές είναι τρομοκρατημένες από τις κλοπές τις ημέρες της λαϊκής, αφού και σε άλλες περιοχές γίνονται κλοπές.

«Τι σκέφτομαι; Ότι θα πάω σπίτι και τι θα βρω. Αυτό σκέφτομαι. Κάποια πόρτα ανοιχτή ή κανένα παράθυρο σπασμένο. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε αστυνομία, ούτε τίποτα»

Οι πέντε ρομά ηλικίας από 20 έως 50 χρόνων, παραβίαζαν τις πόρτες των διαμερισμάτων με ταυτότητα. Τέλος στη δράση τους, έβαλαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που τις συνέλαβαν ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν διαμέρισμα. Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί πέντε περιπτώσεις.

Οι τρεις γυναίκες μάλιστα είχαν μετατρέψει τις κλοπές σε επάγγελμα, αφού και στο παρελθόν είχαν συλληφθεί για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top