Η ΚΡΑΥΓΗ του γιου για τη μνήμη του πατέρα του! Πήγε στον τάφο του … και βρήκε άλλο νεκρό

Δεν ενημέρωσε κανείς τους συγγενείς

Η ΚΡΑΥΓΗ του γιου για τη μνήμη του πατέρα του! Πήγε στον τάφο του … και βρήκε άλλο νεκρό

​Δεν πίστευε στα μάτια του, ο Σταύρος Βλαχόπουλος όταν πήγε να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα του, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξάνθης.

Στο μνήμα του, βρήκε θαμμένο κάποιον άλλον νεκρό, και όπως υποστηρίζει ο ίδιος, χωρίς να ενημερώσει κανείς πρωτίστως την οικογένεια.

«Με το που έφθασα στον τάφο του πατέρα μου, διαπίστωσα πως ο τάφος ήταν επιμελώς ανοιγμένος, τα γράμματα του ονόματός του και η φωτογραφία εξαφανισμένα, η ταφόπλακα ακουμπισμένη με προσοχή σε διπλανό μνήμα και μέσα στον τάφο να βρίσκεται θαμμένος κάποιος άλλος, ενώ επάνω από το χώμα, υπήρχαν στεφάνια και λουλούδια» περιγράφει ο κ.Βλαχόπουλος, ο οποίος είναι εκδότης τοπικής εφημερίδας της Ξάνθης.

xanthi-tafos.jpg
«Όλα αυτά που αντίκρισα, δεν μου άφηναν περιθώριο να σκεφθώ κάτι άλλο, παρά ότι οι αρμόδιοι είχαν προβεί στην εκταφή του πατέρα μου χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από την οικογένεια και στη θέση του είχαν βάλει κάποιον άλλο. Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω το ότι αυτά που αντίκρισα ήταν πραγματικότητα και όχι κάποιο όνειρο, προσπάθησα να δω αν σε εκείνο το σημείο υπήρχε η φωτογραφία του και τα γράμμα��α του ονόματός του, όμως άδικα προσπαθούσα, γιατί αυτά -όπως μετά έμαθα- βρίσκονταν σε άλλο σημείο» συνεχίζει.
«Το σοκ που δέχθηκα ήταν τέτοιο, όπου ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το πώς είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο κάποιοι, απέναντι στη μνήμη των νεκρών, αλλά και απέναντι στους συγγενείς αυτών. Το τι ακολούθησε λίγο ως πολύ μπορείτε να το καταλάβετε, αφού το θέμα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το άφηνα έτσι, μιας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώνει κατ’ αυτόν τον τρόπο την μνήμη ενός νεκρού» προσθέτει και καταλήγει:
«Το μνήμα του πατέρα μου, ανοίχθηκε επιμελώς χωρίς να καταστραφεί το παραμικρό, πράγμα που με αναγκάζει να σκεφθώ πως ο σκοπός κάποιου ή κάποιων ήταν η επαναχρησιμοποίηση των μαρμάρων για άλλο νεκρό, κάτι για το οποίο φυσικά οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη» καταλήγει ο Σταύρος Βλαχόπουλος.
πηγή: xanthinea
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top