Το κινητό του 20χρονου Θοδωρή θα αποκαλύψει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του- Είχε βρεθεί νεκρός στην Πεντέλη

Οι κλήσεις και τα μηνύματα του θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Το κινητό του 20χρονου Θοδωρή θα αποκαλύψει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του- Είχε βρεθεί νεκρός στην Πεντέλη

​Λίγες μέρες αφότου βρέθηκε το πτώμα του 20χρονου Θοδωρή από τα Γλυκά Νερά σε προχωρημένη σήψη, σε ερημική τοποθεσία, στην Πεντέλη και οι αστυνομικοί συνεχίζουν να βαδίζουν στα τυφλά!

Δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν τους εκτελεστές του νεαρού… ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει το κινητό του. Και αυτό γιατί μπορεί η συσκευή να μην έχει βρεθεί, με τους αστυνομικούς να υποστηρίζουν ότι «εξαφανίστηκε» από τον δράστη ή τους δράστες για να καλύψουν τα ίχνη τους, ωστόσο από την πρώτη στιγμή, έγινε άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

170516173940_0414.jpg
Από την άρση προέκυψαν ενδιαφέροντα στοιχεία… ενώ δημιουργήθηκε ένας κύκλος 3-4 υπόπτων επαφών. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καλέσουν πίσω κάποιους από αυτούς τους αριθμούς, ενημερώθηκαν ότι είναι «κλειστοί».

Για αυτό το λόγο, είναι ακόμη πιο ύποπτοι… καθώς φαίνεται πως οι δράστες «έκλεισαν» αυτά τα τηλέφωνα ώστε να μην εντοπιστούν. Οι αστυνομικοί επιμένουν ότι οι τελευταίες τηλεφωνικές κλήσεις του άτυχου 20χρονου θα είναι αυτές, οι οποίες θα λύσουν το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του, καθώς εκείνος δεν είχε τρόπο να φτάσει στο σημείο που έμελλε να βαφτεί με το αίμα του.

Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι μιας και εκείνος δεν ήξερε να οδηγεί μπήκε στο όχημα που τον μετέφερε στην Πεντέλη είτε με την θέληση του είτε με βία. Εκεί, οι δράστες τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες και έγιναν καπνός!

170516173930_0227.jpg
Επιπλέον, η δολοφονία του φαίνεται πως έγινε πρωινές ή μεσημεριανές ώρες καθώς δίπλα στη σορό του βρέθηκαν τα γυαλιά ηλίου του.

Και μπορεί η σορός του να βρέθηκε στις 14 Μαΐου, ωστόσο η μητέρα του τον είδε τελευταία φορά στις 8 Μαΐου, όταν δηλαδή επισκέφτηκε το πατρικό του, μιας και εκείνος έμενε μόνος του στο κέντρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το έγκλημα στη Πεντέλη:Ο 20χρονος ήξερε τον δολοφόνο του-Πρόσωπο κλειδί μια γυναίκα

ΑΥΤΟΣ είναι ο 20χρονος από τα Γλυκά Νερά που δολοφονήθηκε στην Πεντέλη- Τον ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top