ΣΟΚ στην Φιλοθέη από τον «δράκο» που σπέρνει τον ΤΡΟΜΟ στις γυναίκες-Επιτέθηκε σε 2 πρωί-πρωί!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΣΟΚ στην Φιλοθέη από τον «δράκο» που σπέρνει τον ΤΡΟΜΟ στις γυναίκες-Επιτέθηκε σε 2 πρωί-πρωί!

​Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το πρωί δύο γυναίκες στη Φιλοθέη οι οποίες δέχθηκαν επίθεση από έναν γεροδεμένο άνδρα ο οποίος προσπάθησε να τις βιάσει.

Οι επιθέσεις του παρανοϊκού δράστη έγιναν μάλιστα με διαφορά μισής ώρας η μία από την άλλη, ενώ ήδη τον αναζητούσε η αστυνομία για την πρώτη επίθεση κοντά στην Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Ούτε που μπορούσαν ποτέ να το διανοηθούν οι δύο νεαρές γυναίκες ότι θα έπεφταν θύματα σεξουαλικής επίθεσης στους ήσυχους δρόμους της Φιλοθέης και μάλιστα περασμένες 9 το πρωί σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής.

Δύο θρασύτατες επιθέσεις από έναν παρανοϊκό άνδρα, που έγιναν προκαλώντας ισχυρό σοκ στα ανυποψίαστα θύματα και άμεση κινητοποίηση στην αστυνομία.

Η μια γυναίκα όπως είπε στους αστυνομικούς, περπατούσε αμέριμνη όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα.

Τον είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά της, την άρπαξε με τα χέρια του και την έσφιξε δυνατά προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει, αλλά η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει κάνοντας τον δράστη να το βάλει στα πόδια.

Ακολούθησε η δεύτερη επίθεση στην ίδια περιοχή με θύμα άλλη μια γυναίκα που έκανε και αυτή καταγγελία για απόπειρα βιασμού.

Πρόκειται για έναν εύσωμο άνδρα, ο οποίος φορούσε χοντρά γυαλιά μυωπίας, περίπου 35 ετών.

Έχοντας αυτή την περιγραφή του υπόπτου, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας έκαναν συνεχώς περιπολίες στην περιοχή της Φιλοθέης, προσπαθώντας να εντοπίσουν το δράστη των δύο σεξουαλικών επιθέσεων.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για άτομο με διαταραγμένη ψυχική υγεία ενώ ερευνούν και φακέλους με πρόσωπα που παλαιότερα είχαν καταδικαστεί για παρόμοιες επιθέσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top