ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια της «αδίστακτης» σπείρας με το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κλοπιμαίων!

Όταν συνελήφθησαν, υποστήριξαν ότι έκλεβαν λόγω φτώχειας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια της «αδίστακτης» σπείρας με το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κλοπιμαίων!

Θύματα της σπείρας διαρρηκτών που κατηγορούνται ότι είχαν ληστέψει ηλικιωμένους αλλά και διαρρήξει δεκάδες σπίτια στην Αττική μίλησαν στην κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα για την περιπέτεια τους. Ακόμη δεν μπορούν να κοιμηθούν ξέγνοιαστα τα βράδια.

«Όποιος κάνει κακό το βρίσκει από το Θεό». Η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία πριν από 3 μήνες περίπου είχε πέσει θύμα διάρρηξης της σπείρας που είχε ρημάξει σπίτια σχεδόν σε όλη την Αττική, ξέσπασε όταν έμαθε ότι η αστυνομία συνέλαβε 14 από τα 16 μέλη της. Οι κακοποιοί είχαν χτυπήσει το διαμέρισμά της την ημέρα που κήδεψε τον σύζυγό της.

Η αστυνομία για να εξαρθρώσει την σπείρα χρησιμοποίησε μεθοδολογία που την οδήγησε σε κατόχους τηλεφώνων οι οποίοι είχαν φυσική παρουσία κατά τη διάρκεια των διαρρήξεων και των ληστειών, φτάνοντας έτσι στους συνεργούς τους.

«Ήταν ήσυχα ρε αδερφέ. Τους ξύπνησαν ήσυχα. Έκατσαν 2-3 ώρες μέσα. Έπιασαν συζήτηση. Βγήκαν πάλι έφυγαν. Πολύ καλά ήταν. Αν είχε έρθει θα ήταν 4 άτομα. Φασαρία δεν έκαναν» έλεγε μέλος της σπείρας.

Οι κακοποιοί είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στα κοσμήματα και στα ακριβά ρολόγια τα οποία είτε έσπρωχναν σε κλεπταποδόχους είτε τα κρατούσαν για τους εαυτούς τους όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν.

«Για τον λαιμό κράτησε ένα πολύ καλό. Ο άλλος πήρε μόνο ένα για την γυναίκα του, ένα πολύ μικρό δύο τρία γραμμάρια».

Στη αυτοψία του STAR στις διάφορες περιοχές που χτυπούσαν είδαμε ότι προτιμούσαν να κλέβουν κατοικίες που βρίσκονταν κοντά σε ανοιχτούς χώρους ή και άλση. Ενδεικτικό παράδειγμα η μονοκατοικία του κυρίου Σπύρου Αναστασιάδη στην περιοχή του Παπάγου.

«Βρήκα το ντουβάρι σπασμένο σε τέσσερα σημεία. Είχαν αφαιρέσει τη σιδεριά του σπιτιού, είχαν παραβιάσει το παράθυρο και έτσι μπήκαν στο σπίτι από το μπάνιο».

Στη συνέχεια οι διαρρήκτες μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και κυριολεκτικά το έγδυσαν αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

Οι κατηγορούμενοι όταν συνελήφθησαν υποστήριξαν ότι έκλεβαν λόγω φτώχειας αδιαφορώντας βέβαια και για την οικονομική κατάσταση κάποιων από τα θύματα τους αλλά και για τον προσωπικό τους πόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top