Οι ληστές τον έκαναν να εγκαταλείψει το σπίτι του και να μένει σε ξενοδοχείο!

Τον έχουν ληστέψει πολλές φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Οι ληστές τον έκαναν να εγκαταλείψει το σπίτι του και να μένει σε ξενοδοχείο!

​Μέσα σε περίπου πέντε μήνες, έχει πέσει θύμα κλοπής τρείς φορές και μία θύμα ληστείας, με αποτέλεσμα να έχει χάσει σχεδόν όλα του τα υπάρχοντα και πλέον να φοβάται να μείνει ακόμα και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο λόγος για τον ηλικιωμένο, Γιώργο Σεμπέκο, από την περιοχή των Λαστεΐκων, που σήμερα είναι αναγκασμένος να διαμένει σε ξενοδοχεία της πόλης του Πύργου, μέχρι να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο σπίτι που έμενε πριν λίγο διάστημα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, φέρνει για ακόμα μια φορά στο φως, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι ζουν μόνοι τους και συνήθως γίνονται «στόχος» διαρρηκτών.

Όπως ανέφερε, ο κ. Σεμπέκος, από την αρχή του έτους, έχει έλθει αντιμέτωπος με τους δράστες των κλοπών και σε μια περίπτωση δέχθηκε και επίθεση, όταν προσπάθησε να αμυνθεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Σεμπέκος, κατά τον μήνα Φεβρουάριο του 2016, αντιλήφθηκε μέσα στο λυόμενο που μένει να βρίσκονται δύο άγνωστα άτομα. Στην προσπάθειά του να τους απωθήσει, οι δράστες τον κτύπησαν και άρπαξαν μέσα από το χώρο του σπιτιού ό,τι βρήκαν αξίας, ένα πορτοφόλι με κάποια χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.

Ανήμπορος ο ίδιος να αντιδράσει, κοιτούσε το σπίτι του να λεηλατείται ενώ από τον περασμένο Μάρτιο που χρειάσθηκε να νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου, εξαιτίας προβλήματος υγείας, η μικρή οικία, έγινε «άντρο» λεηλασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top