Xάος από την κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα: Πλημμύρισαν δρόμοι-Απελπισία στην Ειδομένη

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Xάος από την κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα: Πλημμύρισαν δρόμοι-Απελπισία στην Ειδομένη

Ισχυρά φαινόμενα, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα σε όλη την χώρα από τις ακραίες συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ:

Στην Ειδομένη όπου βρίσκονται εδώ και μήνες «στοιβαγμένοι» χιλιάδες πρόσφυγες, η κατάσταση ήταν απελπιστική, καθώς πνίγηκαν για ακόμα μια φορά στις λάσπες.

(Φώτο: "Reuters")

ειδομενη10.jpg
ειδομενη2.jpg
ειδομενη3.jpg
Από την κακοκαιρία πλημμύρισε και η Τρίπολη. Όπως βλέπετε και στις φώτο του kalimeraarkadia, ένας δρόμος που αντιμετώπισε προβλήματα είναι η οδός Καλαβρύτων, καθώς το νερό έφτασε τόσο ψηλά, που κάλυψε μέρος του πεζοδρομίου που υπάρχει δίπλα από τον συγκεκριμένο δρόμο, με αποτέλεσμα να γίνει δύσκολη η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

tripoli1.jpg
Σοβαρά προβλήματα όμως δημιουργήθηκαν και στα Τρίκαλα, με τον Ληθαίο ποταμό να φτάνει στα όρια του, μέσα σε δυο μέρες λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

trikala1.jpgtrikala2.jpg
Στις φωτογραφίες του trikalavoice, βλέπετε συνοικίες όπως π.χ. η Μπάρα, που «πνίγονται» μέσα στα νερά. Οι δρόμοι έγιναν απροσπέλαστοι, ενώ πλημμύρισαν και υπόγεια.

Tέλος, από την καταιγίδα όμως δεν γλύτωσε ούτε η Λαμία, η οποία επλήγη από δυνατές βροχές και καταιγίδες που σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύτηκαν από έντονη χαλαζόπτωση. Στις φώτο τουe fthia, βλέπετε τον χαμό που προκάλεσε η κακοκαιρία.

λαμια1.jpg
λαμια2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top