Παντελής Παντελίδης: Τι συνέβη δυο ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο-Οι φώτο που προκάλεσαν σάλο

Όλο και αυξάνονται τα ερωτήματα-Η οικογένεια και οι φίλοι του τραγουδιστή ζητούν απαντήσεις (VIDEO)

Παντελής Παντελίδης: Τι συνέβη δυο ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο-Οι φώτο που προκάλεσαν σάλο

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα από το «Πρώτο Θέμα» και δείχνουν τις τελευταίες στιγμές του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πολλά και διάφορα ακούγονται για τη μοιραία εκείνη νύχτα, πριν κοπεί το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη. Ανάμεσα σε αυτά είναι ότι ο τραγο��διστής είχε χάσει τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου στα χαρτιά 25.000 ευρώ, ότι χρώσταγε στη «φιλική» παρέα άλλα 9.000 ευρώ, ότι το σπίτι στο οποίο βρισκόταν ήταν μάλλον «εχθρικό» και όχι «φιλικό», καθώς και ότι υπάρχει ένα κενό από τις 6 π.μ. που βγήκε η τελευταία φωτογραφία- ντοκουμέντο μέχρι την ώρα του δυστυχήματος.

210516142429_9220.jpg
Μετά την ανάρτηση της μητέρας του, Αθηνάς Παντελίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου ενστερνίζεται τις παραπάνω απόψεις, φίλοι του Παντελή Παντελίδη ζητούν να βγει στο φως η αλήθεια ώστε να ησυχάσει επιτέλους η ψυχή του 32χρονου τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ένας από τους φίλους του Παντελίδη, ο Π. Πατσώρης, λέει στην κάμερα:

«Είμαστε φίλοι, έχουμε βγει κι έχω πιει. Έχουμε πάει σε ένα πάρτι… σε ένα μπουζουξίδικο… κάπου! Και εμένα μου έχει τύχει πολλές φ ορές να πιω και να μην είμαι καλά. Θα με αφήσει ο φίλος μου να φύγω,ή να οδηγήσω, από τη στιγμή που θα δει ότι είμαι χάλια; Από την στιγμή που είναι πραγματικός φίλος, λογικά θα πρέπει να με αποτρέψει από το να οδηγήσω. Είδαμε δύο φωτογραφίες με τις κοπέλες και τον Παντελή. Πώς κυκλοφόρησαν; Ποιος τις έβγαλε; Γιατί μετά από τόσο καιρό; Το σπίτι είναι στη Βουλιαγμένη, πώς βρέθηκαν αλλού;»

210516142428_8269.jpg

Και αναρωτιέται:

«Έχει βρεθεί κάποιος; Έχουν βγει ονόματα;Γιατί είδαμε δυο φωτογραφίες που ήταν οι κοπέλες με τον Παντελή. Είδαμε κάποιον άλλον; Και πώς κυκλοφόρησαν αυτές οι φώτο; Ποιος τις έβγαλε;Για ποιο λόγο τις έβγαλε; Γιατί μετά από τόσο καιρό;»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Β. Γκιόκας, που δήλωσε ότι:

«Από όποιον ξέρει… τώρα είναι τα κορίτσια… είναι αυτοί που ήταν εκεί σε αυτό το σπίτι… Πρέπει να βγει η αλήθεια, να δικαιωθούν οι γονείς, να ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή, οι γονείς και ο αδερφός του. Γιατί εντάξει το κλίμα δεν είναι πολύ καλό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντελίδης: Η αποκάλυψη για τις ΦΩΤΟ ντοκουμέντο-Υπάρχει (;) και κρυφό βίντεο!

Η αναδημοσίευση της μητέρας του Παντελή: Είχε χάσει 34.000 ευρώ στα χαρτιά εκείνη τη νύχτα;

Τι κατέθεσε η Φρόσω για το τροχαίο με τον Παντελίδη- Πώς αντέδρασε για τις φώτο-ντοκουμέντο

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τις τελευταίες στιγμές του Παντελίδη με τις φίλες του πριν το τροχαίο

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση Παντελίδη από τις ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Καλούνται να καταθέσουν νέοι μάρτυρες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top