ΑΠΟΦΑΣΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Επιστρέφει στο σπίτι της και στην αγκαλιά των γονιών της η μικρή Μαρία

Το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί την Κυριακή του Πάσχα

​Να επιστρέψει στους βιολογικούς της γονείς αποφάσισε για τη μικρή Μαρία- Ειρήνη, που είχε εξαφανιστεί το Πάσχα για 20 ώρες, η Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Το κοριτσάκι εδώ και 19 μέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και η Εισαγγελία διέταξε πλέον να επιτρέψει στο σπίτι των γονιών της στον Προφήτη Ηλία, Πειραιά.

mikrimaria.jpg
Η απόφαση ελήφθη μετά από πορίσματα των κοινωνικών λειτουργών που ερευνήσαν το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και των παιδοψυχολόγων του νοσοκομείου που εξέτασαν το παιδί.

Ωστόσο η εισαγγελική λειτουργός έθεσε ένα αυστηρό πλαίσιο όρων. Μεταξύ άλλων το παιδί δεν θα επισκέπτεται το σπίτι του παππού (σσ. τη μάντρα αυτοκίνητων από την οποία χάθηκαν τα ίχνη της) ενώ θα παρακολουθείται στενά από κοινωνικούς λειτουργούς, που θα επιβλέπουν τις συνθήκες της διαβίωσής της στην οικογένεια.

Αυτή τη στιγμή οι συνήγοροι δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το 3,5 ετών κοριτσάκι να επιστρέψει στο σπίτι εντός της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top