Η αναδημοσίευση της μητέρας του Παντελή: Είχε χάσει 34.000 ευρώ στα χαρτιά εκείνη τη νύχτα;

Τα ερωτήματα που τίθενται... από φίλο του τραγουδιστή- Τι απαντά η κυρία Αθηνά -Πρώτη ανάρτηση 13:52

Η αναδημοσίευση της μητέρας του Παντελή: Είχε χάσει 34.000 ευρώ στα χαρτιά εκείνη τη νύχτα;

Πολλά και διάφορα ακούγονται για τη μοιραία εκείνη νύχτα... πριν κοπεί το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη. Ανάμεσα σε αυτά είναι ότι ο τραγουδιστής είχε χάσει τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου στα χαρτιά 25.000 ευρώ, ότι χρώσταγε στη «φιλική» παρέα άλλα 9.000 ευρώ, ότι το σπίτι στο οποίο βρισκόταν ήταν μάλλον "εχθρικό", όπως και ότι υπάρχει ένα κενό από τις 6 π.μ. που βγήκε η τελευταία φωτογραφία- ντοκουμέντο μέχρι την ώρα του δυστυχήματος.

Όλες αυτές τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις μαθαίνουμε μέσω τριών αναρτήσεων που αναδημοσίευσε η μητέρα του τραγουδιστή, Αθήνα. Τα posts (τα οποία είναι μακροσκελή) αρχικά τα δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ένας φίλος του Παντελή, ονόματι Νίκος.
Αυτά είναι μερικά αποσπάσματα από τα στοιχεία που παρουσιάζονται αλλά και τα ερωτήματα που τίθενται, στη μία από τις τρεις μακροσκελείς αναρτήσεις, που αναδημοσίευσε η μητέρα του τραγουδιστή.
αθηνα0001.jpg
«Να πω δυο λόγια για το … «φιλικό» αυτό σπίτι και τις φωτογραφίες από αυτό. Καταρχήν όπως ακούστηκε αν είναι αλήθεια ο Παντελής έμεινε μ΄ένα πενηντάρι στην τσέπη και ότι έχασε πάνω από 25.000 € και στο τέλος όπως είπαν βγήκε και χρεωμένος από πάνω με 9.000€ (αν αληθεύουν όλα αυτά) το σπίτι αυτό δεν λέγεται «φιλικό» αλλά «πολύ εχθρικό» […].Εδώ όλο το σκηνικό που φαίνεται (γιατί υπάρχει ��ι αυτό που δεν φαίνεται) δείχνει ένα τραπέζι χαρτοπαικτικό καθαρά και κάποια άτομα να παίζουν χαρτιά. Δεν διακρίνω κάτι το φιλικό σε αυτές τις φωτογραφίες.
Γιατί τρεις μήνες τώρα η αστυνομία δεν είχε μπει στον κόπο να ψάξει αν και είχε ήδη βγει φωτογραφία από τη Μίνα στο προφίλ της όπου έδειχνε το τραπέζι με την πράσινη τσόχα, μάρκες, τραπουλόχαρτα και ένα ποτήρι σαμπάνιας για να δείξει πώς περνάει. Και μόνο με αυτή τη φωτογραφία τότε θα έπρεπε η αστυνομία να ερευνήσει αυτό το σπίτι […] .
αθηνα00002.jpg
Μια παρατήρηση κάνω και έχω το δικαίωμα , αφού όπως είπαν, δεν ξέρω αν αληθεύει, έχασε σε εκείνο το… «φιλικό σπίτι» με την… «φιλική παρέα» πάνω από 25.000 € + 9.000 € (χρέος αν ισχύει αυτό) = 34.000 € και τον άφησαν μ΄ ένα πενηντάρι είπαν στην τσέπη (πάλι καλά, δεν ξέρω αν αληθεύει). Στις φωτογραφίες φαίνεται και η ώρα στη μία 4.00 το πρωί και στην άλλη 6.00 το πρωί. Όμως το τροχαίο έγινε στις 8.15 περίπου το πρωί, άρα μεσολάβησαν δύο και πλέον ώρες, για τις οποίες θα πρέπει η αστυνομία να κάνει έρευνα για το τι έγινε στο διάστημα αυτό και πώς ο Παντελής ενώ στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται ότι δεν είναι τόσο πολύ πιωμένος, αλλά φαίνεται αρκετά νηφάλιος».
αθηνα00003.jpg
Τι είπε η μητέρα του Παντελή σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του Παντελή. Όπως είπε η κυρία Αθηνά Παντελίδου: «Ναι συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος του κειμένου, γι’ αυτό ακριβώς κι εγώ το αναδημοσίευσα στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top