ΦΡΙΚΗ: Βρήκαν τη 10χρονη κόρη τους ΓΥΜΝΗ στο κρεβάτι ενός 60χρονου

Φωνές και κατάρες σε αστυνομικό τμήμα της Κυπαρισσίας

ΦΡΙΚΗ: Βρήκαν τη 10χρονη κόρη τους ΓΥΜΝΗ στο κρεβάτι ενός 60χρονου

​Σοκ έχει προκαλέσει στην Κυπαρισσία η είδηση πως ένας 60χρονος, Ρουμανικής καταγωγής παρέσυρε στο κρεβάτι του ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών.

Σύμφωνα με το The Best, ο 60χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης για την αποπλάνηση του παιδιού που είναι επίσης ρουμανικής καταγωγής.

Οι γονείς της μικρής είχαν χάσει τα ίχνη του παιδιού από αργά το απόγευμα της Τρίτης και την αναζητούσαν με αγωνία. Μετά από αρκετές ώρες και αφού είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, έφτασαν στο σπίτι του 60χρονου ομοε��νούς τους κι εκεί τους περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Με το που μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν το κοριτσάκι πάνω στο κρεβάτι του 60χρονου τέρατος, γυμνό και κατόπιν ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους.

Οι δύο γονείς άρχισαν να κυνηγούν τον άνδρα στο σπίτι και έξω στους δρόμους, φωνάζοντας και βρίζοντάς τον, ενώ ο ίδιος υποστήριζε πως δεν έκανε απολύτως τίποτα στη μικρή.

Αμέσως επενέβη η αστυνομία που συνέλαβε τον 60χρονο, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση του 10χρονου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top