Ο κακός ΧΑΜΟΣ στην Αμφίπολη! «ΠΟΡΤΑ» με γκρέιντερ σε Τζιτζικώστα και Αμερικανό πρέσβη

Ο Δήμαρχος δεν είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη

Ο κακός ΧΑΜΟΣ στην Αμφίπολη! «ΠΟΡΤΑ» με γκρέιντερ σε Τζιτζικώστα και Αμερικανό πρέσβη

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Αμφίπολη όταν ο Aμερικανός πρέσβης συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θέλησε να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Μελίτος, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο, είδε έκπληκτος να καταφθάνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και να συνοδεύουν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον Αμερικανό Πρέσβη, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει ενημερωθεί για την επίσκεψη.

ac5bfa64bd5d8772996ec2c9d46951a4_L.jpg
Έτσι αποφάσισε να μην σταματήσει τα έργα που βρίσκονταν σε εξέλιξη κρατώντας αποκλεισμένο τον δρόμο. Μάλιστα έδωσε εντολή στο γκρέιντερ που έσκαβε εκείνη την ώρα να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες.

Χρειάστηκε να παρέμβει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ζητώντας από τον Δήμαρχο να δείξει κατανόηση και να αποσύρει το μηχάνημα από τον δρόμο για να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης και να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Τελικά ο Δήμαρχος πείστηκε, έδωσε εντολή να φύγει το μηχάνημα και οι δύο άντρες να προχωρήσουν γ��α να δουν από κοντά τα πολυσυζητημένα ευρήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top