ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Όλη η μαρτυρία του ανθρώπου που λέει ότι είδε τον μικρό Μπεν στη Σάμο

Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση του παιδιού 25 χρόνια μετά

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Όλη η μαρτυρία του ανθρώπου που λέει ότι είδε τον μικρό Μπεν στη Σάμο

​Ο κύριος Σωτήρης βλέπει την φωτογραφία του μικρού Μπεν και επιμένει 25 χρόνια μετά πως είναι το ίδιο αγοράκι που είδε σε καταυλισμό Ρομά στη Σάμο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του στην Κω.

«Με καλέσανε να πάω να φτιάξω ένα αυτοκίνητο.Ήταν τσιγγάνοι από την Κω μου είχαν πει. Είδα εκεί ένα παιδάκι να περιφέρεται. Είναι αυτό εδώ το παιδάκι. Ήταν πιο λερωμένο. Με κάτι τιράντες γκρι αν θυμάμαι καλά. Περιφερόταν σαν χαμένο μέσα στον καταυλισμό».

Ο αρχηγός των Ρομά ήταν μελαχρινός γύρω στα 50 λέει. Λίγα μέτρα πιο πέρα παρατήρησε ένα κατάξανθο αγοράκι με γαλανά μάτια να δείχνει χαμένο.

«Εσείς όλοι μαύροι και το παιδί τι θέλει εδώ. Παρεξηγήθηκε και με πρόσβαλε. Αυτός ήταν μαύρος πίσσα. Δεν είχε σχέση με το παιδί. Όταν ήταν για να φύγω είδα ήταν μία γυναίκα ξανθιά με μακριά μαλλιά και λέω και εγώ, ίσως να ναι η μάνα του παιδιού».

Λίγες ημέρες μετά, κάποιοι άλλοι από τον καταυλισμό πήγαν στο συνεργείο αυτοκινήτων του κυρίου Σωτήρη και ζήτησαν να πλυθούν στην βρύση του. Τότε, είδε ένα 10χρονο παιδί να βάφει τα μαλλιά του από ξανθά σε μαύρα.

«Τα είχε βαμμένα μαύρα και είχαν ξεβάψει και τα έβαψε ξανά. Σαν σκανδιναβικό παιδί ήταν, δεν είχε σχέση με τα δικά μας παιδιά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Σαμιακή Γνώμη» όντως τον Ιούλιο του 1991, τις ημέρες που εξαφανίστηκε ο Μπεν, υπήρχε καράβι από την Κω για την Σάμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top