ΑΥΤΟΨΙΑ του Star: Η διαδρομή των ναρκωτικών από την «μαύρη» πιάτσα της Αθήνας στα hot spots

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Ναρκωτικά, ποτό, συμπλοκές είναι πλέον η καθημερινότητα με μετανάστες στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Το ρεπορτάζ του Star που έγινε μέσα στο Ελληνικό αλλά και στις πιάτσες της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας είναι αποκαλυπτικό για τον τρόπο που μεταφέρονται παράνομα ναρκωτικά και ποτά μέσα στα hot spots.

Mάλιστα κάποιοι αυτόκλητοι υπεύθυνοι μέσα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού επιτέθηκαν όπως θα δείτε και στο βίντεο, στο τηλεοπτικό συνεργείο του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα.

Η έρευνα του Star ξεκίνησε από τις πιάτσες του θανάτου στο κέντρο της Αθήνας εδώ όπου οι γνώστες της διακίνησης ναρκωτικών μίλ��σαν για μετανάστες που τα αγοράζουν και τα προωθούν μέσα στα hot spots.

«Ψάχνονται για να τα αγοράσουν στην μισή τιμή και να τα πουλήσουν στην διπλάσια, μέσα στα hot spots», ανέφερε ένας νεαρός στην κάμερα του Star.

Μάλιστα οι μετανάστες είναι πολύ οργανωμένοι σε σημείο που υπάρχουν ακόμη και στέκια ανάμεσα στις σκηνές τους.

Στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι χιλιάδες, μετανάστες έκαναν λόγο για διακίνηση ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ποτών.

Επίσης έγιναν καταγγελίες για επιθέσεις κατά των γυναικών, άγριο ξύλο ακόμη και μαχαιρώματα.

Η κατάσταση δείχνει να είναι ανεξέλεγκτη και πολλοί φοβούνται ότι ο ιδιότυπος πόλεμος ανάμεσα στους μετανάστες που και αυτοί έχουν φτάσει στα όρια τους, μπορεί να μεταφερθεί στις γειτονικές συνοικίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top