Μάλλον δεν ονειρεύονταν αυτή την (ΚΑΛΥΤΕΡΗ) ζωή-Βαγόνι μετατράπηκε σε οίκο ανοχής στην Ειδομένη

Ναρκωτικά και πορνεία πρωταγωνιστούν στην περιοχή

​Εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους, άφησαν πίσω τα σπίτια αλλά και τους συγγενείς τους και ξεκίνησαν για μία καλύτερη ζωή! Εδώ και μήνες οι πρόσφυγες είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη καθώς η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορα της.

Εκεί, εγκληματικές ομάδες εκμεταλλεύονται τους εξαθλιωμένους και ανυπεράσπιστους πρόσφυγες για να βγάλουν λεφτά!
Διακίνηση ανθρώπων, λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών ήταν μέχρι πρόσφατα τα πιο διαδεδομένα αδικήματα στα οποία προστέθηκε σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» και η… πορνεία.

Στην πώληση ναρκωτικών το πάνω χέρι έχουν ομάδες Μαροκινών και Τυνήσιων, στο παρεμπόριο Σύροι και στη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων Αφγανοί και Πακιστανοί.

Στην πορνεία «πρωταγωνιστές» είναι Μαροκινοί και Ιρακινοί οι οποίοι εκμεταλλεύονται ανυπεράσπιστες πρόσφυγες και μετανάστριες που ζουν μόνες τους στην Ειδομένη.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται είτε για γυναίκες που ξέμειναν στον καταυλισμό, είτε έχουν χάσει το σύζυγό τους, ε��τε ο σύζυγος πρόλαβε να περάσει στην Ευρώπη πριν σφραγιστούν τα σύνορα.

Το κύκλωμα έχει μετατρέψει δύο χώρους στην Ειδομένη σε αυτοσχέδιους οίκους ανοχής. Οι χώροι που χρησιμοποιούνται είναι ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου και ένα δωμάτιο κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη.

Τα μέλη του κυκλώματος δίνουν ελάχιστα λεφτά σε εξαθλιωμένες γυναίκες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα γιατί εξάντλησαν τις οικονομίες τους με αντάλλαγμα τα κορμιά τους!

Τα χρήματα που παίρνουν οι δράστες α��ό τον κάθε πελάτη ανέρχονται σε 5-10 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top