Ξεκινά το SUMMER CAMP στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Πολλές οι δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους

Ξεκινά το SUMMER CAMP στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!
​Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς μας φίλους, από τις 21 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2016, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Για τέσσερις εβδομάδες, η Τεχνόπολη και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με τις «Μικρές Ιστορίες», διοργανώνουν το πιο πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού, με παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο, εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, video animation, ζωγραφική, χορό και πολλά ακόμα.

Το Summer Camp θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του για παιδιά από 6 έως 12 ετών, από τις 8.00 το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα και περιλαμβάνει τέσσερις περιόδους, με διαφορετικές θεματικές ανά εβδομάδα:

-Την 1η εβδομάδα (21-24 Ιουνίου), με θέμα «Ο γύρος του κόσμου σε...μία εβδομάδα», ανακαλύπτουμε τις πέντε γωνιές του κόσμου! Ερχόμαστε σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες και γινόμαστε «πολίτες του κόσμου».

-Τη 2η εβδομάδα (27 Ιουνίου-1 Ιουλίου), με θέμα «Σχήματα και χρώματα», τα παιδιά πειραματίζονται με διαφορετικά υλικά, έρχονται σε επαφή με τη μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη και ασχολούνται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική και άλλους τρόπους προσωπικής έκφρασης.

-Την 3η εβδομάδα (4-8 Ιουλίου), με θέμα «Δημιουργίες με νέες τεχνολογίες», τα παιδιά μυούνται στα μυστικά της κινούμενης εικόνας, γράφουν το σενάριο, δημιουργούν ήρωες και φτιάχνουν τη δική τους ταινία μικρού μήκους animation. Παράλληλα, συναρμολογούν και προγραμματίζουν ρομποτάκια σε εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής.

-Την 4η εβδομάδα (11-15 Ιουλίου), με θέμα «Μαθαίνω το σώμα μου», μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, πολύ χορό και γυμναστική ανακαλύπτουμε το σώμα μας, μαθαίνουμε να τρώμε σωστά και να ζούμε καλύτερα.

glrylrylrylryliryujmhmj.jpg



Περισσότερες πληροφορίες:

1η περίοδος:

21-24 Ιουνίου, 8.00-16.00
Κόστος: 115 ευρώ

2η, 3η & 4η περίοδος:

27 Ιουνίου-1 Ιουλίου, , 4-8 Ιουλίου & 11-15 Ιουλίου, 8.00-16.00
Κόστος: 120 ευρώ

Σημειώνεται πως θα παρέχεται καθημερινά δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα στα παιδιά εγκεκριμένο από παιδίατρο.


*Οι κρατήσεις ξεκινούν από τις 17 Μαΐου 2016!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top