Δέκα χρόνια φυλάκισης για γνωστό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ διαφήμισης- Είχε κρύψει στο στομάχι του ηρωίνη

Προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά από την Αφρική στην Ελλάδα

Δέκα χρόνια φυλάκισης για γνωστό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ διαφήμισης- Είχε κρύψει στο στομάχι του ηρωίνη

​Ακριβά την «πλήρωσε» δημοφιλής πρωταγωνιστής διαφημιστικού σποτ που είχε κρύψει στο στομάχι του ηρωίνη για να τη μεταφέρει από την Αφρική στη χώρα μας.

Ο Νιγηριανός που είχε συλληφθεί το καλοκαίρι, καταδικάστηκε σήμερα σε δέκα χρόνια κάθειρξη. Ο 37χρονος μετανάστης βρέθηκε από τα φανάρια στα γήπεδα και από εκεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Του είχαν τάξει, όπως λέει, 3.000 ευρώ για να καταπιεί 58 σακουλάκια ηρωίνης και να τα μεταφέρει από την Ουγκάντα στην Ελλάδα.

«Τότε είχα πολλές δυσκολίες στη ζωή. Οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα και κάποιος που γνώρισα στην Αθήνα μου είχε κάνει πρόταση να κερδίσω λεφτά. Μου είπε αν τα καταπιείς και τα φέρεις στην Ελλάδα, θα κερδίσεις τόσα. Σιχάθηκα τον εαυτό μου. Ειλικρινά το έχω μετανιώσει».

Όταν έσβησαν τα φώτα της δημοσιότητας έμπλεξε σε κύκλωμα ναρκωτικών. Τον περασμένο Ιούλιο συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με 1,3 κιλά ναρκωτικών ουσιών στο στομάχι.

Ο Νιγηριανός είναι παντρεμένος με Ελληνίδα με την οποία έχει αποκτήσει μάλιστα και δύο παιδιά. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η ανεργία, μετά την επιτυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση του «Αγαπούλα», τον έσπρωξε στην παρανομία.

«Πρέπει να καταλάβετε, όταν έχεις παιδιά και δουλειά δεν έχεις, ούτε για να πληρώσεις τους λογαριασμούς που έχεις στο σπίτι και πηγαίνεις παντού να ψάξεις για δουλειά και δεν μπορείς, είναι πολύ δύσκολο».

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 10 ετών με αναστολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top