Με άγχος αλλά και χαμόγελα η πρεμιέρα των πανελληνίων-Τι λένε στην κάμερα του Star υποψήφιοι

Με Νεοελληνική γλώσσα έγινε η αρχή

Με το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας και κείμενο σχετικά με την αξία της φιλίας από δοκίμιο του Ευάγγελου Παπανούτσου σηκώθηκε σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι μίλησαν στην κάμερα του Star για το πώς τους φάνηκε το θέμα. Υπενθυμίζεται ότι τους ζητήθηκε να γράψουν και την άποψή τους σχετικά με το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη δημιουργία σχέσεων φιλίας.

«Ήταν εύκολα. Δεν δυσκολεύτηκα πουθενά» είπε ένας μαθητής ενώ ένας άλλος τόνισε στην κάμερα «η φιλία είναι το σημαντικότερο πράγμα μετά την υγεία. Χωρίς τη φιλία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κανείς νομίζω».

«Το Facebook μας απομακρύνει. Έχω φίλους και είμαι περήφανη για αυτούς. Η φιλία χρειάζεται εμπιστοσύνη και όχι ψέματα», σημείωσε μια νεαρή.

Επιπλέον, οι ασκήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας ήταν χωρίς δυσκολίες ή ασάφειες.

Την ίδια ώρα, μαθητές για να καταπολεμήσουν το άγχος ανεβάζουν στο διαδίκτυο βίντεο, δίνοντας με τον δικό τους τρόπο συμβουλές σε συνυποψηφίους τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όσο ζω μαθαίνω»: Μία 77χρονη συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσ��ις!

Πανελλαδικές 2016: Αναλυτικά όλες οι απαντήσεις στο θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top