ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μιλά για το πρόβλημα υγείας του οn camera

Άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μιλά για το πρόβλημα υγείας του οn camera

​Για τρίτη φορά ο καρκίνος χτυπά το «σπίτι» του. Από τη μια ο γιος του, ο Ανδρέας, από την άλλη η πρώην σύζυγός του… και τώρα και ο ίδιος αντιμέτωπος με τη νόσο.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, το μήνυμα του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλου, μέσω ενός βίντεο στη σελίδα του οργανισμού στο Facebook, είχε συγκλονίσει. Σ’αυτό, ο ίδιος αποκάλυπτε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως ανησυχεί για το μέλλον και τη συνέχιση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο Κώστας Γιαννόπουλος σήμερα άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για το πρόβλημα υγείας του
«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, προσωπικά ταρακουνήθηκα, δεν το κρύβω, αλλά την προηγούμενη μέρα που θα πήγαινα για την εγχείρηση, αισθάνθηκα την ανάγκη και ζήτησα από το Νίκο το γιο μου να φέρει την κάμερα και να μοιραστώ με όλους σας την αγωνία μου για το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος.
«Αισθάνθηκα ένα έντονο κάψιμο στην καρδιά, έκανα τεστ κοπώσεως, το οποίο έδειξε χαμηλό αιματοκρίτη. Υπήρχε αιμορραγία και δεν φαινόταν. Πήγαμε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ένας όγκος» εξηγεί ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος παραδέχεται ότι «φοβήθηκα γι’ αυτούς που μ’ αγαπάνε και γι’ αυτούς που αγαπάω μην τους χάσω» περιέγραψε για το πρόβλημα υγείας του.
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» είπε επίσης πως: «Κάποια στιγμή λύγισα αλλά μόλις κοίταξα τα παιδιά με κράτησαν...».
Για τον Ανδρέα
Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε και για τον γιο του Ανδρέα, που αποτέλεσε το όραμα για να γίνει πραγματικότητα και να ιδρυθεί ο σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού». «Θα έδινα και τη ζωή μου για να είχα κοντά μου τον Ανδρέα...», τόνισε συγκινημένος.
Για τη μητέρα του
Τέλος, ευχαρίστησε τη μητέρα του γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά στάθηκε παλικάρι και της χρωστάει την ίδια του τη ζωή. "Είναι 92 χρόνων και δεν ξέρει το πρόβλημα υγείας μου...όμως κάτι διαισθάνθηκε" επισήμανε. "Σε όλο το διάβα της ζωής πληγώθηκε, με τον Ανδρέα, που διαλύθηκε η οικογένεια μου... και τώρα θα την ήθελα κοντά μου".
Δείτε την συγκινητική εξομολόγηση του Κώστα Γιαννόπουλου
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top