ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ατύχημα στο Ηράκλειο: 4 οικοδόμοι έπεσαν από μπαλκόνι κτ��ρίου!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ατύχημα στο Ηράκλειο: 4 οικοδόμοι έπεσαν από μπαλκόνι κτιρίου!

​Με τον πιο δυσάρεστο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα, καθώς ένα φοβερό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα σε κατάστημα στην πλατεία του Αγίου Τίτου.

263210-1.jpg
Οι τρεις οικοδόμοι βρίσκονταν πάνω στο μπαλκόνι, εκτελώντας εργασίες. Ξαφνικά το μπαλκόνι κατέρρευσε, παίρνοντας μαζί του, τους τρεις άνδρες, οι οποίοι έπεσαν από ύψος περίπου 8 μέτρων, πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, που βρισκόταν κάτω από το μπαλκόνι.

263212-11.jpg
Εκεί για κακή του τύχη βρισκόταν και ο τέταρτος άνδρας, ο οποίος καταπλακώθηκε από μεγάλο όγκο μπαζών. Σκηνές πανικού επικράτησαν στην πλατεία.

Έντρομοι πολίτες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί, ειδοποιώντας την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

263217-1.jpg
Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τέσσερις τραυματίες, μεταφέροντας τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Στο σημείο βρέθηκαν και μέλη του Εργατικού Κέντρου, αλλά και η Επιθεώρηση Εργασίας.

IMG_0317-1.jpg

Η κατάσταση των τραυματιών

Οι τέσσερις άνδρες, τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με τον έναν εξ αυτών να φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από τους τέσσερις τραυματίες, οι δύο είναι οικοδόμοι, ενώ οι άλλοι δύο από συνεργείο τοποθέτησης και συντήρησης κλιματιστικών.

Όπως ανέφερε στο cretapost, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, πρόκειται για ακόμη ένα φοβερό εργατικό ατύχημα, το οποίο οφείλεται σε εγκληματικές ελλείψεις σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, που ήταν μηδενικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top