Αχαΐα: Έρωτας με νεαρή μέσα στο ΙΧ-Η ερημική τοποθεσία έκρυβε κινδύνους-ΔΕΙΤΕ τι έπαθε 60χρονος

Η απρόβλεπτη εξέλιξη που κανείς δεν φανταζόταν...

Αχαΐα: Έρωτας με νεαρή μέσα στο ΙΧ-Η ερημική τοποθεσία έκρυβε κινδύνους-ΔΕΙΤΕ τι έπαθε 60χρονος

​Σε θρίλερ εξελίχθηκε για έναν 60χρονο… η ερωτική του συνεύρεση μέσα στο αυτοκίνητο του με μια γυναίκα κατά πολλά χρόνια νεότερή του.

Όλα συνέβησαν τις βραδινές της περασμένης Τρίτης, όταν ο άντρας, ο οποίος είναι και παράγοντας σε ποδοσφαιρική ομάδα στην Αχαΐα, θέλησε να κάνει έρωτα με μια νεαρή, που παίζει ποδόσφαιρο σε γυναικεία ομάδα της περιοχής.

Η ερημική περιο��ή του Ομπλού κρίθηκε από το ζευγάρι ως η πιο κατάλληλη για να περάσουν όμορφες στιγμές, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, με τον ηλικιωμένο ποδοσφαιρικό παράγοντα μάλιστα να προσφέρει προκαταβολικά στη νεαρή αθλήτρια και ένα σεβαστό ποσό, ως δωράκι για τις στιγμές που θα περνούσαν μαζί, όπως μεταδίδει το dete.

Aρχικά όλα κυλούσαν ήρεμα… μέχρι που ο 60χρονος βγήκε από το αμάξι για να ικανοποιήσει μία σωματική του ανάγκη. Τότε, άρχισαν τα δύσκολα και τα απρόοπτα, καθώς από το πουθενά εμφανίστηκε αγέλη σκύλων, η οποία του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να του «κατεβάσει» μεγάλο κομμάτι δέρματος το οποίο ξεκίναγε από την βουβωνική χώρα μέχρι και το γόνατο!

Ο άντρας αιμόφυρτος και σε κατάσταση πανικού έτρεξε στο αυτοκίνητο που μέχρι πριν λίγο ήταν η ερωτική φωλιά του με τη νεαρή αθλήτρια, η οποία πήρε το τιμόνι για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Στη διαδρομή ωστόσο αποφασίστηκε - για να μην γίνει σούσουρο – ο τραυματισμένος 60χρονος να μεταφερθεί στο σπίτι γιατρού, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις , προκειμένου να του παράσχει αυτός τις πρώτες βοήθειες και να του κάνει ράμματα.

πηγή: dete

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top