ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ θείος που έβαζε υπνωτικό στο γάλα της ανιψιάς του για να την ΒΙΑΖΕΙ

Ο 52χρονος ναυτικός τραβούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του σε βίντεο

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ θείος που έβαζε υπνωτικό στο γάλα της ανιψιάς του για να την ΒΙΑΖΕΙ

​Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία του 52χρονου παιδόφιλου από την Ελευσίνα, ο οποίος έβαζε υπνωτικό στο σοκολατούχο γάλα της 11χρονης ανιψιάς του για να βγάζει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο κορμάκι της. Μάλιστα, κατέγραφε τις ανατριχιαστικές του πράξεις σε βίντεο!

14052016gadadimosiopoihsh2.jpg
Πρόκειται για τον Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, ο οποίος γεννήθηκε το 1964 στην Γερμανία. Ο αρρωστημένος ναυτικός έπαιρνε στο σπίτι του την ανήλικη, όταν έλειπε η μητέρα της για να την προσέχει.

Ωστόσο, εκείνος ασελγούσε πάνω της ενώ το κορίτσι όταν συνερχόταν από τα υπνωτικά χάπια ένιωθε ζαλισμένη και καταβεβλημένη. Αυτό κίνησε υποψίες στη μητέρα της, η οποία κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με τον ξάδελφό της και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η αστυνομία αφού τον συνέλαβε, έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες.

14052016gadadimosiopoihsh1.jpg
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο ��υτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top